بایگانی خبر

استخدام در  پالایشگاه پتروپارس

شرکت بهره‌برداری و مدیریت پتروپارس  (POMC) به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرین شرکت های پیشرو در زمینه راه اندازی و بهره برداری پروژه پالایشگاهی در منطقه عسلویه و کنگان و با سابقه درخشان در صنعت نفت و گاز کشور جهت پروژه راه اندازی و بهره برداری فاز ۱۴ پارس جنوبی در نظر دارد، نسبت به جذب، آموزش و بکارگیری نیروهای برتر با مدارک لیسانس و فوق لیسانس استخدام نماید.

 مدارک و مهارتهای مورد نیاز:

- مهندسی شیمی، مکانیک، برق، و ابزار دقیق

- معدل لیسانس بالای ۱۶ و فوق لیسانس بالای ۱۸

- جنسیت مرد

انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه خلیج فارس به عنوان مرکز مشاوره فعال سراسر کشور در سال 1399

دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان طی لوحی از مرکز مشاوره دانشگاه خلیج فارس به عنوان "مرکز مشاوره فعال سال 1399" تقدیر نمود.

در این لوح تقدیر خطاب به رئیس مرکز مشاوره دانشگاه خلیج فارس آمده است: بدینوسیله کسب عنوان "مرکز مشاوره فعال" در ارزیابی سال 1399 مراکز مشاوره دانشجویی سراسر کشور را به جنابعالی و کارشناسان محترم تبریک عرض می نمایم و امیدوارم در پرتو الطاف پروردگار همواره در این راه مستدام باشید.

دیدار هیات رییسه دانشگاه، بازدید از تعمیرات و نوسازی صورت گرفته در دانشکده مهندسی

روز یکشنبه 13تیرماه 1400 اعضای هیات رئیسه دانشگاه با حضور مسولان دانشکده مهندسی جلسه ای را در ساختمان دانشکده مهندسی تشکیل داد و از تعمیرات و نوسازی صورت گرفته در این دانشکده بازدید کرد.

در این جلسه بودجه اختصاص یافته ی سال۱۴۰۰ به دانشکده مهندسی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی مشترک پژوهشگران ایران و ژاپن

به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ( INSF ) در راستای گسترش شبکه ارتباط علمی بین المللی و انجام پژوه های تحقیقاتی مشترک، معاونت آینده پژوهشی صندوق اقدام به اعلام فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک فی مابین پژوهشگران ایران و ژاپن کردند.

بنابر این گزارش این فراخوان در دو قالب حمایتی کلی شامل «حمایت در قالب فراخوان انجمن ترویج علم ژاپن ( JSPS )» و «حمایت در قالب همکاری باز» و در چارچوب ضوابط زیر حمایت اعلام می‌شود.

۱.حمایت در قالب فراخوان انجمن ترویج علم ژاپن ( JSPS ):

*مرکز رشد دانشگاه خلیج فارس به عنوان مرکز رشد مشترک دانشگاه و پارک علم و فناوری از شورای گسترش آموزش عالی مجوز گرفت.*


معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری طی نامه ای در تاریخ 1400/04/08 با ایجاد مرکز رشد مشترک دانشگاه خلیج فارس و پارک علم و فناوری خلیج فارس موافقت کردند.

متن موافقت بدین شرح است:

تقدیر دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش کشور از دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس

دکتر ابراهیم خدایی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور طی لوحی از حمایت ها و زحمات دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس تقدیر نمود.

در این لوح تقدیر آمده است: بدین وسیله مراتب تشکر و قدرشناسی خود را از حمایتهای جنابعالی که در برگزاری آموزن های سراسری ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در مقاطع مختلف تحصیلی مبذول داشته اید ابراز می دارم.

با حضور معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت عتف و رییس دانشگاه خلیج فارس دفتری مرکزی دانشگاه افتتاح شد

روز یکشنبه مورخ 1400.04.06 همزمان با جلسه هیات امنا، با حضور دکتر نظرپور معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت عتف و رییس دانشگاه خلیج فارس، دفتر مرکزی این دانشگاه در تهران افتتاح شد. این پروژه با اعتباری برابر با ۴/۵ میلیارد تومان و از محل درآمد اختصاصی دانشگاه طی مدت دو سال تکمیل و به بهره برداری رسید.

این ساختمان با مساحت حدود ۷۰۰ متر مربع و در چهار طبقه شامل دفتر کار و مهمانسرا می باشد.

18 هزارو 672 تن در استان بوشهر همزمان با تمامی داوطلبین کنکور سراسری در کشور با یکدیگررقابت می­کنند.

   به گفته علی پاکیزه، نماینده سازمان سنجش در استان بوشهر، 18 هزار و 672 داوطلب که از این تعداد 11 هزار 959  نفر زن و 6 هزار 713    نفر مرد  هستند که  در  11 حوزه یعنی تمامی شهرستان های استان و جزیره خارک با یک دیگر به رقابت می ­پردازند.

پاکیزه، عنوان کرد: آزمون گروه آزمایشی هنر صبح چهار شنبه نهم، آزمون گروه­های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنج شنبه دهم، آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه یازدهم، آزمون گروه آزمایشی زبان­های خارجی صبح شنبه، دوازدهم تیرماه برگزار می گردد.

 اولین جلسه از دوره اعتبار سنجی انطباق محصول و بازار با نام شروع ناب ۲ تشکیل شد

روز شنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۰ اولین جلسه از دوره اعتبار سنجی انطباق محصول و بازار با نام *"شروع ناب ۲ "*  توسط  واحد تجاری سازی دانشگاه شیراز و با حمایت مرکز نوآوری و کار آفرینی دانشگاه شیراز، صندوق خطر پذیر بهمن، صندوق سرمایه گذاری نیک استارتر، بنیاد نخبگان استان فارس، مدیریت فناوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شیراز، *مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس،* و پارک علم و فناوری فارس در  طبقه ششم برج مدیریت دانشگاه شیراز، مرکز نوآوری تخصصی علوم انسانی برگزار شد.

مرکز خدمات پیشرفته سنگ در دانشگاه خلیج فارس به کارفرمایان، شرکت های نفتی و صنعتی، محققان و پژوهشگران و دانشگاهیان سراسر کشور خدمت ارائه می¬کند.

مرکز خدمات پیشرفته سنگ در دانشگاه خلیج فارس به کارفرمایان، شرکت های نفتی و صنعتی، محققان و پژوهشگران و دانشگاهیان سراسر کشور خدمت ارائه می­ کند.

مرکز پیشرفته خدمات سنگ، مجموعه ای فعال در صنایع مرتبط با سنگ نظیر صنایع نفت و گاز و صنایع معادن با هدف ارائه خدمات فنی مهندسی و آموزشی به کارشناسان، پژوهشگران و دانشجویان در سال 99 در دانشگاه خلیج فارس با همکاری اعضای هیات علمی و فارغ التحصیلا ن آن دانشگاه تشکیل شده است.