خبرها

برگزاری کنکور
آزمون سراسری نوبت دوم از پنج‌شنبه ۲۶ تیر آغاز می‌شود

آزمون سراسری نوبت دوم از پنج‌شنبه ۲۶ تیر آغاز می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دکتر محمود افشاری اظهار داشت: در نوبت دوم آزمون سراسری، ۸۲۲ هزار و ۹۵۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۴ درصد آن‌ها زن و ۳۶ درصد مرد هستند. نماینده تام الاختیار سازمان سنجش، در خصوص زمان برگزاری آزمون ها تصریح کرد: گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی؛ صبح روز پنج‌شنبه ۲۶ تیر، گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی؛ عصر روز پنج‌شنبه ۲۶ تیر و گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۷ تیر برگزار می‌شود. او عنوان داشت: گروه آزمایشی علوم تجربی با ۳۹۹ هزار و ۴۵۹ داوطلب، بیشترین شرکت‌کننده را دارد (۶۷ درصد زن و ۳۳ درصد مرد) و گروه آزمایشی علوم انسانی ۲۱۲ هزار و ۹۳۰ داوطلب دارد که از این تعداد ۶۷ درصد زن و ۳۳ درصد مرد هستند. دکتر افشاری یادآور شد که آمار داوطلبان نسبت به نوبت اول کاهش یافته است و بخشی از این کاهش به دلیل برگزار نشدن آزمون دانشجو معلمان است که تنها در یک مرحله برگزار می‌شود. نمایندن تام الاختیار سازمان سنجش در استان بوشهر اعلام کرد: این آزمون به طور همزمان در ۱۱ شهرستان استان بوشهر با حضور ۱۲ هزار و ۱۰۹ داوطلب برگزار می‌شود. بیشترین تعداد داوطلبان در شهر بوشهر و در حوزه دانشگاه خلیج فارس با ۴ هزار و ۲۸۱ نفر و کمترین تعداد در شهرستان خارک با ۴۷ نفر است. افشاری با اشاره به آغاز فعالیت باجه رفع نقص از روز چهارشنبه ۲۵ تیر در معاونت آموزشی دانشگاه خلیج فارس، افزود: باجه رفعه نقص از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۸ فعال است. زمان حضور تمامی داوطلبان باید تا قبل از ساعت ۷:۱۵ برای آزمون‌های نوبت صبح و ۱۴:۳۰ برای آزمون‌های نوبت عصر در حوزه امتحانی باشد چرا که پس از این زمان، امکان ورود به حوزه امتحانی وجود ندارد. نماینده تام الاختیار سازمان سنجش تاکید کرد: همراه داشتن تلفن همراه (حتی خاموش)، ماشین حساب، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند و هرگونه وسایل الکترونیکی در جلسه امتحان ممنوع است و تخلف محسوب می‌شود. دکتر افشاری تاکید کرد: کارت ورود به جلسه، کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار، مداد مشکی نرم، پاک‌کن، مدادتراش و ساعت مچی ساده از جمله ملزوماتی است که داوطلب باید به همراه داشته باشد. او در خصوص کارت ورود به جلسه نیز گفت: داوطلبان می‌توانند از یکشنبه ۲۲ تیر تا چهارشنبه ۲۵ تیر کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند و داوطلبانی که در اطلاعات خود (جنسیت، عکس، شماره داوطلبی یا نوع معلولیت) مغایرت دارند، باید در روز چهارشنبه ۲۵ تیر به باجه‌های رفع نقص در شهرستان محل آزمون مراجعه کنند. آدرس این باجه‌ها در سایت سازمان سنجش درج شده و باجه رفع نقص شهر بوشهر در سازمان مرکزی دانشگاه خلیج فارس مستقر است. همچنین؛ داوطلبانی که در بیش از یک گروه آزمایشی ثبت‌نام کرده‌اند، باید برای هر گروه کارت جداگانه چاپ کنند. دکتر افشاری بیان داشت: فرایند آزمون در گروه‌های صبح از ساعت ۷:۳۰ و در گروه‌های بعدازظهر از ساعت ۱۵ آغاز می‌شود و درب‌های حوزه آزمون ۳۰ دقیقه پیش از شروع بسته خواهد شد.

دکتر علی عزیزی عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس دار فانی را وداع گفت
دکتر علی عزیزی عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس دار فانی را وداع گفت

دکتر علی عزیزی عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس دار فانی را وداع گفت

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحیمإِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ با نهایت تأسف و اندوه فراوان، درگذشت ناگهانی دکتر علی عزیزی، عضو هیئت علمی برجسته گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه خلیج فارس را به اطلاع می‌رسانیم. فقدان این سرمایه ارزشمند علمی و دانشگاهی، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جامعه علمی کشور و به‌ویژه دانشگاه خلیج فارس است. دکتر علی عزیزی زاده فیروزآبادِ فارس بود.پس از پشت سر گذاشتن مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، وارد دانشگاه علّامه طباطبایی تهران و در مقطع دکتری زبان و ادبیات فارسی از این دانشگاه فارغ التحصیل شد. دکتر علی عزیزی در هنگام تحصیل در دانشگاه علّامه طباطبایی، تدریس درس فارسی عمومی به دانشجویان آن دانشگاه را نیز بر عهده داشت. حوزه مطالعاتی و پژوهشی دکتر عزیزی، عرفان و تصوّف بود. رساله دکتری ایشان پیرامون زبان سیاسی صوفیه خراسانی با درجه عالی و با راهنمایی دکتر داوود اسپرهم یکی از استادانِ شاخصِ دانشگاه علّامه طباطبایی در این حوزه، به سرانجام رسید.این رساله در سال ۱۴۰۳ با عنوان "زبان سیاسی صوفیه خراسانی: از مصاحبت سیمرغ تا منتقد سیاسی و اجتماعی" با پاره ای اصلاحات و بازنگری به صورت کتاب توسّط انتشارات نگاه معاصر به چاپ رسید. از دکتر عزیزی مقالات متعدد دیگری نیز عمدتاً با موضوع عرفان و تصوّف در مجّلات معتبر علمی به چاپ رسیده است. همچنین در نشست های گوناگونی به عنوان سخنران حضور داشته است. او با زبان و ادبیّات عربی نیز آشنا بود و در سال های کوتاه تدریس در گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه خلیج فارس، علاوه بر دروس تخصصی این رشته، تدریس دروس صرف و نحو عربی به دانشجویان کارشناسی زبان و ادبیات فارسی را بر عهده داشت. روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، این مصیبت جانکاه را به خانواده محترم دکتر عزیزی، همکاران گرامی، دانشجویان عزیز و جامعه علمی کشور تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن استاد فرهیخته علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارد. یادشان گرامی باد

انتشار کتاب «حقایق المصیبه»: روایتی مستند از عاشورا پس از قرن‌ها
انتشار کتاب «حقایق المصیبه»: روایتی مستند از عاشورا پس از قرن‌ها

انتشار کتاب «حقایق المصیبه»: روایتی مستند از عاشورا پس از قرن‌ها

پس از سال‌ها نایابی، کتاب «حقایق المصیبه» اثر میرزا محمد جعفر خان خورموجی، مورخ نامدار بوشهری دوره ناصرالدین شاه قاجار، به همت دکتر حمید اسدپور، عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس، احیا و منتشر شد. این اثر که به دلیل نگارش به خط قدیمی، عربی و نایاب بودن، مهجور مانده بود، توسط دکتر اسدپور بازخوانی، بازنویسی، ترجمه و تصحیح شده و با افزودن توضیحات و مقدمه‌ای جامع، در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است. دکتر اسدپور این کتاب را گنجینه‌ای ارزشمند از میراث مکتوب استان بوشهر توصیف کرد و افزود: «حقایق المصیبه تنها یک روایت تاریخی ساده نیست، بلکه سندی است بر تلاش و اهتمام دانشمندان این خطه در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی.» او افزود: این کتاب به واقعه عاشورا و نهضت امام حسین (ع) می‌پردازد و با تکیه بر بیش از هفتاد و هشت منبع اصلی، روایتی مستند و مستدل از این واقعه ارائه می‌دهد. به همین دلیل، بسیاری از محققان آن را یکی از معتبرترین منابع موجود در این زمینه می‌دانند. میرزا محمد جعفر خان خورموجی، نویسنده این اثر، همان مورخ شهیری است که برای نخستین بار ماجرای قتل امیرکبیر را در کتاب «حقایق الاخبار» خود منتشر ساخت. او به دلیل دقت و بی‌طرفی در نقل وقایع تاریخی، شهرت فراوانی دارد.کتاب «حقایق المصیبه» در ۴۲۰ صفحه به همت امور فرهنگی دانشگاه خلیج فارس و دکتر حمید اسدپور عضو هیئت علمی این دانشگاه، به چاپ رسیده و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

راه یابی 16 نفر از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس به مرحله نهایی المپیاد علمی کشوری
16 نفر از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس به مرحله نهایی المپیاد علمی راه یافتند

16 نفر از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس به مرحله نهایی المپیاد علمی راه یافتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، 16 نفر از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس به مرحله نهایی المپیاد علمی راه یافتند. از رشته های مهندسی عمران پنج نفر و از رشته کامپیوترسه نفر شرکت کردند که تمامی این داوطلبان برای مرحله نهایی پذیرفته شدند. از رشته های علوم اقتصادی، سه نفر، مهندسی صنایع، دو نفر، روانشناسی، یک نفر، زیست شناسی یک نفر و فیزیک یک نفر راه یافته است. با کمال مسرت و افتخار، اسامی دانشجویان راه‌یافته به مرحله نهایی سی‌امین دوره المپیاد علمی-دانشجویی کشور (سال ۱۴۰۴) را به همراه رشته‌های ایشان اعلام می‌نماییم. روان‌شناسی؛ مجتبی اسکندری زیست‌شناسی؛ فاطمه نیک‌منش علوم اقتصادی؛ رضوان جاودانی، اصغر دشتیان، محمد ضیا کبیر فیزیک؛ نگار شاکر مهندسی صنایع؛ زهرا خضری، امیررضا عندلیب مهندسی عمران؛ زهرا دشتی‌زاده، آرمیتا دنیانورد، سینا زارع، بردیا علمیه، محسن فتور مهندسی کامپیوتر؛ علی باقریه، احمدرضا حسین‌پور، سبحان خدری این موفقیت ارزشمند را به دانشجویان پرتلاش، اساتید گرامی، خانواده‌های محترم و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می‌کنیم و آرزوی موفقیت‌های بیشتر در مراحل آتی داریم.

اطلاعیه‌ها

فراخوان شناسایی و به کار گیری نیرو
فراخوان شناسایی و به کار گیری نیرو
اطلاعیه باز پرداخت وام های دانشجویی
اطلاعیه باز پرداخت وام های دانشجویی
نحوه اخذ ترم تابستان
نحوه اخذ ترم تابستان
فراخوان شناسايي و بکارگيري کارشناس امور زارعي و دام
فراخوان شناسايي و بکارگيري کارشناس امور زراعي و دام

رویدادها

دومین کنفرانس بین المللی دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده
7 بهمن
دومین کنفرانس بین المللی دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده

مانده تا رویداد

نشست تخصصی و نمایشگاه اسناد خلیج فارس از آرشیو ملی هند
10 اردیبهشت
نشست تخصصی و نمایشگاه اسناد خلیج فارس از آرشیو ملی هند

برگزار شده

کنفرانس
8 اسفند
بیست و یکمین کنفرانس دینامیک شاره‌ها

برگزار شده

بوشهر
7 اسفند
اسفند ماهِ بوشهر یک شعرِ حافظانه ست

برگزار شده

تقویم آموزشی

  •  
    • شنبه 20 بهمن 1403
    • شروع کلاس‌ها
  •  
    • یکشنبه 5 اسفند 1403
    • حذف و اضافه
  •  
    • شنبه 10 خرداد 1404
    • ارزشیابی استادان
  •  
    • یکشنبه 11 خرداد 1404
    • حذف نهایی
  •  
    • چهارشنبه 14 خرداد 1404
    • پایان کلاس‌ها
  •  
    • شنبه 17 خرداد 1404
    • کارت ورود به جلسه

درباره دانشگاه خلیج فارس

الهام‌بخش، کارآفرین، نوآور

بیش‌ از
97
رشته/گرایش
بیش‌ از
250
عضو هیأت علمی تمام وقت
بیش‌ از
8640
دانشجوی فعال
بیش‌ از
20000
دانش‌آموخته