بایگانی خبر

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر عبدالعلی حسامی به سمت رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است:
جناب آقای دکتر عبدالعلی حسامی
عضو محترم هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
با سلام و احترام،

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر سعید کریمی به به سمت رییس دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است.
جناب آقای دکتر سعید کریمی
عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده
با سلام و احترام،
دکتر امین ترابی جهرمی، مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری و مرکز رشد دانشگاه خلیج فارس گفت: رویداد کمند رویداد کار مهارت و نوآوری دختران دانشجو در تمامی دانشگاه های استان بوشهر است ، تیمهای شرکت کننده با شرط حداقل یک دانشجوی دختر عضو تیم در رویداد پذیرش شدهاند.

پذیرش دانشجو در رشته های غیرپزشکی دکتری از طریق آزمون سازمان سنجش آموزش کشور انجام و داوطلبان واجد شرایط برای شرکت در مرحله دوم آزمون، توسط سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه معرفی و از طریق برگزاری آزمون اختصاصی (در صورت لزوم)، بررسی سوابق و مدارک علمی و مصاحبه علمی حضوری، مورد ارزیابی قرار می گیرند. پذیرش نهایی و معرفی داوطلبان واجد شرایط به دانشگاه برای ثبت نام براساس جمع بندی نتایج این دو مرحله توسط سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود.
سنجش و پذیرش داوطلبان در دوره دکتری آموزشی-پژوهشی بر اساس معیارهای زیر صورت می گیرد:
1- آزمون متمرکز (50 درصد)

در ارزیابی وزارت عتف ازبین 100 دانشگاه و پژوهشگاه که در حوزه زیست فناوری فعال هستند، دانشگاه خلیج فارس در میان 5 دانشگاه و پژوهشگاه برتر، رتبه الف را کسب کرد.
عملکرد موسسات آموزشی و پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعال در حوزه زیست فناوری در سال ۱۴۰۰ مورد ارزیابی قرار گرفت ودر این ارزیابی و پایش گزارش عملکرد، ۱۵ دانشگاه و پژوهشگاه که در مأموریتهای مصوبه زیستفناوری دستاورد های برتری داشته انتخاب و شایسته تقدیر شدند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان بوشهر اظهار داشت: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته با شرکت ۸ هزار و ۶۰۳ داوطلب در این استان آغاز شده است و ۳ روز ادامه دارد.
دکتر محمود افشاری افزود: ۵ هزار و ۳۱۹ نفر از این داوطلبان در دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر (عالیشهر) و ۳ هزار و ۲۸۴ نفر در شهرستانهای دشتستان و جم در آزمون شرکت دارند.
افشاری بیان داشت:12 تن از شرکت کنندگان در حوزه بوشهر و 11 تن در حوزه های شهرستان دشتستان وجم معلول هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس به نقل از ایسنا/بوشهر برنامه شما برای ۲۴ ساعت آخر زندگیتان چیست؟ شاید سوال سختی باشد، اما زمانی که به عنوان جاشو در یک شهر بندری قرار است دل به دریای سیاه و جنگ با طبیعت بروید، احتمال به این موضوع زیاد فکر میکنید.
جواب بسیاری از مردم بندر بوشهر مشخص است. ما اگر از نبرد با طبیعت سالم به ساحل برگردیم، ساعات باقیمانده را به شادی خواهیم پرداخت. این مواجهه با فلسفه چیستی زندگی و پاسخ دادن به آن از طریق شادی، درونمایه اشعار یکی از نامدارترین شاعران ایرانی است.

در حاشیه ۲۶مین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه خلیج فارس و شرکت توسعه فناوری همیار مهندسی (تفاهم) وابسته به گروه انرژی پاسارگاد، در توسعه و استفاده از شبیهساز بومی رتینا امضا شد.
این شبیهساز برای مطالعه مخازن نفت و گاز استفاده میشود و کاملا در داخل کشور توسعه داده شده است.

نشست تولید انرژی پاک از منابع تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر با تمرکز بر تحلیل انرژی واحد های صنعتی در دانشگاه خلیج فارس تشکیل شد.
محمد محمدی باغملایی محقق پسادکتری در دانشگاه مموریال کانادا گفت: این نشست با هدف انتقال تجربیات در حوزه مهندسی و تحلیل انرژی به دانشجویان دوره کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد.
وی در این نشست، به عنوان فعال در بخش مهندسی انرژی چندین شرکت و با توجه تعهد های ملی و بین المللی موجود در راستای کاهش گازهای گل خانه ای، روش های ساده تا پیچیده ی تحلیل انرژی واحدهای صنعتی را تشریح کرد.

دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر ملک حسین شهریاری را به عنوان معاون پشتیبانی و عامل مالی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب کرد.
متن حکم بدین شرح است:
جناب آقای دکتر ملک حسین شهریاری
عضو محترم هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
با سلام و احترام