بایگانی خبر

نشست  دانشگاه خلیج فارس ، سازمان جهاد کشاورزی  و مرکز تحقیقات کشاورزی استان بوشهرجهت همکاری های مشترک

در نشستی که با اعضای سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی  به مناسبت هفته جهاد کشاورزی برگزار و پروژه ای با عنوان تعدیل  الگوی کشت در استان بوشهر تعریف شد.

هفتمین گزارش هفته: ایجاد اولین گلخانه ساحلی کشور در دانشگاه

مجری طرح گلخانه ساحلی در دانشگاه خلیج فارس گفت: طرح دانش‌محور کشت گلخانه‌ای با استفاده از آب خلیج فارس در ساحل بوشهر اجرایی شد.

علی دیندارلو در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس گفت: طرح  پایلوت گلخانه ساحلی  به معاونت علمی ریاست جمهوری  ارسال و پس از موافقت آن معاونت در سال 98 عملیات اجرایی آن آغاز گردید.

پارس جنوبی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر استفاده کند
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر گفت: شرکت‌ها و صنایع پارس جنوبی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر استفاده کنند.
ایجاد بانک اطلاعاتی نیاز‌های ملی برای ساماندهی فعالیت‌های دانش بنیان
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: بانک اطلاعاتی نیازهای ملی، برای جهت دهی و ساماندهی فعالیت‌های دانش‌بنیان ها ضروری است.
طبق رتبه‌بندی موسسه آموزش عالی تایمز: دانشگاه خلیج فارس در بین برترین دانشگاه‌های آسیایی قرار گرفت

در آخرین فهرست رتبه بندی دانشگاه های آسیایی که امروز از سوی موسسه آموزش عالی تایمز اعلام شد، دانشگاه خلیج فارس حائز رتبه ۴۰۱ تا ۵۰۰ گردید.

در این رتبه بندی که هر سال در خرداد ماه اعلام می‌شود، پنج شاخص اصلی آموزش، پژوهش، ارجاعات، درآمد صنعتی و منظر بین المللی برای دانشگاه،های شرکت کننده لحاظ می‌شود. امسال ۸۲۹ دانشگاه آسیایی در این رتبه بندی حضور داشتند که از این میان، ۶۱۶ دانشگاه صاحب رتبه شدند.

دانشگاه خلیج فارس در حوزه زیست فناوری رتبه الف را کسب کرد

در ارزیابی وزارت عتف ازبین 100 دانشگاه و پژوهشگاه که در حوزه زیست فناوری فعال هستند، دانشگاه خلیج فارس در میان 5 دانشگاه و پژوهشگاه برتر، رتبه الف را کسب کرد.

عملکرد موسسات آموزشی و پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعال در حوزه زیست فناوری در سال ۱۴۰۰ مورد ارزیابی قرار گرفت ودر این ارزیابی و پایش گزارش عملکرد، ۱۵ دانشگاه و پژوهشگاه که در مأموریت‌های مصوبه زیست‌فناوری دستاورد های برتری داشته انتخاب و شایسته تقدیر شدند.

خیام خوانی بوشهری، درمان پوچی فلسفی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس به نقل از ایسنا/بوشهر برنامه شما برای ۲۴ ساعت آخر زندگیتان چیست؟ شاید سوال سختی باشد، اما زمانی که به عنوان جاشو در یک شهر بندری قرار است دل به دریای سیاه و جنگ با طبیعت بروید، احتمال به این موضوع زیاد فکر می‌کنید.

جواب بسیاری از مردم بندر بوشهر مشخص است. ما اگر از نبرد با طبیعت سالم به ساحل برگردیم، ساعات باقی‌مانده را به شادی خواهیم پرداخت. این مواجهه با فلسفه چیستی زندگی و پاسخ دادن به آن از طریق شادی، درونمایه اشعار یکی از نامدارترین شاعران ایرانی است.

ن دانشگاه خلیج فارس و شرکت تفاهم

در حاشیه ۲۶مین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه خلیج فارس و شرکت توسعه فناوری همیار مهندسی (تفاهم) وابسته به گروه انرژی پاسارگاد، در توسعه و استفاده از شبیه‌ساز بومی رتینا امضا شد.

این شبیه‌ساز برای مطالعه مخازن نفت و گاز استفاده می‌شود و کاملا در داخل کشور توسعه داده شده است.

تولید انرژی پاک از منابع تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر

نشست تولید انرژی پاک از منابع تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر با تمرکز بر تحلیل انرژی واحد های صنعتی در دانشگاه خلیج فارس تشکیل شد.
محمد محمدی باغملایی محقق پسادکتری در دانشگاه مموریال کانادا گفت: این نشست با هدف انتقال تجربیات در حوزه مهندسی و تحلیل انرژی به دانشجویان دوره کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد.
وی در این نشست، به عنوان فعال در بخش مهندسی انرژی چندین شرکت و با توجه تعهد های ملی و بین المللی موجود در راستای کاهش گازهای گل خانه ای، روش های ساده تا پیچیده ی تحلیل انرژی واحدهای صنعتی را تشریح کرد.

طرح دانش محور استفاده از آب خلیج فارس برای کشت گلخانه‌ای در بوشهر اجرایی شد

بوشهر - ایرنا - رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس گفت: طرح دانش‌محور کشت گلخانه‌ای خیار با استفاده از آب خلیج فارس در ساحل بوشهر اجرایی شد.

محمد امین کهن‌مو روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا، اعلام کرد: در این طرح برای تولید محصولات گلخانه‌ای با استفاده از سیستم تبرید، آب دریا شیرین‌سازی وبرای آبیاری گیاهان استفاده می‌شود.

وی افزود: این گلخانه ۴۰۰ متر مربع است و روزانه ۲۰۰ تا ۷۰۰ لیتر آب دریا برای نیاز آبی گیاهان آن شیرین سازی می‌شود.