بایگانی خبر

حیدر مختاری فریور  به عنوان مشاور حوزه داده، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان امور دانشجویان وزارت عتف منصوب شد.

در حکمی از طرف دکتر هاشم داداش پور معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حیدر مختاری فریور کارشناس بخش فناوری اطلاعات دانشگاه به سمت مشاور حوزه داده، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی منصوب شد.

جناب آقای حیدر مختاری فریور

با اهدای سلام

نظر به مراتب شایستگی و تجارب ارزشمند و تعهد جنابعالی را به عنوان مشاور حوزه داده، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی منصوب می کنم.

در حکمی از طرف رییس دانشگاه خلیج فارس: دکتر ملک حسین شهریاری به عنوان معاون پشتیبانی و عامل مالی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب شد.

دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر ملک حسین شهریاری را به عنوان معاون پشتیبانی و عامل مالی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب کرد.

جناب آقای دکتر ملک حسین شهریاری
عضو محترم هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

با سلام و احترام

دانشجویان دانشگاه خلیج فارس می توانند از طرح نخبگی برای گذراندن خدمت سربازی در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

نشست مشترک دانشگاه خلیج فارس و کارخانه نوآوری و فناوری صنایع دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران جهت همفکری و اقدامات مشترک برگزار گردید.

طی حکمی از طرف رییس دانشگاه، مدیر امور اداری منصوب شد.

طی حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، مهندس بیژن ستوده به سمت مدیر امور اداری منصوب شد.

جناب آقای بیژن ستوده
کارشناس مسئول محترم دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

با سلام و احترام؛

نشست معاون برنامه ریزی و توسعه دانشگاه و معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف

دکتر علی خطیبی معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت عتف در نشست با دکتر عبدالکریم حسین پور معاون توسعه و برنامه دانشگاه خلیج فارس قول همکاری جهت تامین بخشی از کسری بودجه دانشگاه دادند.
دکتر عبدالکریم حسین پور معاون توسعه و برنامه ریزی دانشگاه روز یکشنبه مورخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ با حضور در وزارت عتف با دکتر خطیبی معاون مالی، اداری و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری دیدار کرد.

رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری ما بدنبال قراردادهمکاری با دانشگاه خلیج فارس هستیم.

نشست دانشگاه خلیج فارس با کانون کارشناسان رسمی دادگستری بوشهر روز سه شنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۱ در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

در این نشست دکتر محمد مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس، ضمن تبریک سال نو و ایام ماه مبارک رمضان گفت: من با کانون کارشناسان رسمی دادگستری قبل از مسئولیت در دانشگاه خلیج فارس همکاری علمی و تخصصی داشته، و شناخت کافی نسبت به فعالیتهای آن حوزه دارم و در گذشته همکاری های ما با کانون کارشناسان رسمی دادگستری در کشور نیز انعکاس خوب و مناسبی داشته است.

دکتر محمود افشاری به سمت معاون آموزشی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر محمود افشاری به سمت معاون آموزشی دانشگاه منصوب شد.

جناب آقای دکتر محمود افشاری
عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده

با سلام و احترام؛

دکتر عبدالکریم حسین پور به سمت معاون برنامه ریزی و توسعه دانشگاه منصوب شد.

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر عبدالکریم حسین پور به سمت معاونت برنامه ریزی و توسعه دانشگاه خلیج فارس منصوب شد.

جناب آقای دکتر عبدالکریم حسین پور
عضو محترم هیات علمی دانشکده کسب و کار و اقتصاد

دانشگاهیان عزم خود را برای تحقق تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین جزم کنند

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور پیامی، ضمن تبریک حلول سال نو گفت: دانشگاهیان عزم خود را برای تحقق شعار سال، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین جزم کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم متن پیام تبریک نوروزی دکتر زلفی‌گل به شرح زیر است؛

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال