بایگانی خبر

نماینده تامالاختیار سازمان سنجش آموزش در استان بوشهرگفت: از ۱۵ هزار و ۷۵ داوطلب نوبت دوم آزمون سراسری ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، ۶ هزار و ۱۷۵ داوطلب معادل ۴۰.۹۶ درصد مربوط به داوطلبان رشته تجربی است.
به گفته دکتر محمود افشارینماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه خلیج فارس، ۷۹۸ نفر از داوطلبان نوبت دوم کنکور سراسری معادل ۵.۲۹ درصد در رشته هنر، چهار هزار و ۵۶۸ داوطلب معادل ۳۰.۳ درصد در رشته علوم انسانی، ۲ هزار و ۱۳۱ داوطلب معادل ۱۴.۱۳ درصد در رشته ریاضی و یک هزار و ۴۰۳ داوطلب معادل ۹.۳ درصد نیز در رشته زبانهای خارجی شرکت دارند.

دومین حضور موفقیت آمیز دانشگاه خلیج فارس در نظام رتبه بندی دانشگاه های آسیایی مؤسسه آموزش عالی تایمز
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، مؤسسه آموزش عالی تایمز یازدهمین ویرایش رتبه بندی دانشگاه های آسیایی خود را منتشر کرده است. در این نسخه، 928 دانشگاه از 36 کشور/ منطقه حضور دارند که از این میان، 669 دانشگاه حائز رتبه شده اند. نسبت به سال گذشته، 99 دانشگاه به این رتبه بندی اضافه شده که از این میان، پاکستان، ایران و ترکیه بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده اند.

11 تن از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس به مرحله نهایی المپیاد دانشجویی راه یافتند.
مرضیه غلامی رشته ریاضی، علی حاجی زاده، فروغ زاهدپور و فاطمه کارگران مطلق رشته شیمی، علیرضا سپاسدار و حسین کشاورز علوم اقتصادی، فاطمه منصوری مهندسی صنایع، فاطمه شریفی مهندسی عمران، ارسلان محمود خواه رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات، احمد نوید اصغری مهندسی کامپیوتر و رضا اکبری دررشته مهندسی مکانیک موفق به عبور از مرحلهی منطقهای المپیاد علمی دانشجویی شدند.
شایان ذکر است؛ مرحله منطقهای المپیاد در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شده بود.
جلسه کمیته اجرایی شورای راهبردی شرکت های پتروشیمی منطقه پارس به ریاست سخاوت اسدی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و با حضور دکتر محمد مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس، مدیران عامل نوری،کاویان دماوند انرژی ، پردیس و نماینده پتروشیمی آریاساسول در پتروشیمی کاویان برگزار شد.
در این جلسه در خصوص تکمیل دانشکده فنی و مهندسی جم بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد شورای راهبردی نسبت به تامین 50 درصد اعتبار بر اساس پیشرفت پروژه اقدام کند، که این موضوع مشروط به تامین اعتبار باقی مانده از سایر منابع از سوی دانشگاه خلیج فارس خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، اکبر پورات در نشست با تشکل های دانشجویی استان بوشهر با تسلیت شهادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام اظهار داشت: تشکلهای دانشجویی تشکیلاتی پویا، مبتکر، خلاق و صاحب اثر در تمامی مولفه های توسعهای در ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هستند که بخش قابل توجهی از جوانان در این تشکلها به نقشآفرینی موثر میپردازند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: تشکل های دانشجویی در به وجود آوردن امید در سطح دانشگاه و دانشجویان در بخشهای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میتوانند نقش بسزایی داشته باشند.

اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت ویژه دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور از 30 اردیبهشت لغایت 2 خرداد 1402 به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.
در این جشنواره انجمن علمی دانشجویی مدیریت بازرگانی دانشگاه خلیج فارس توانست در بخش فعالیت خلاقانه، شایسته تقدیر شناخته شود.
شایان ذکر است عنوان فعالیت خلاقانه؛ دوره مهارت راهبرد برای ورود به انقلاب صنعتی بوده است.

طی حکمی از سوی دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی شیمی کشور، انجمن شیمی محض با ارائه برنامه ها و فعالیت های خود در بازه زمانی اول آذر تا آخر اسفند 1401(فعالیت های 4 ماهه دوم) پس از ارزیابی وعملکرد کلی و بررسی گزارش ارسالی و داوری این فعالیت ها توسط داوران و اساتید مجرب،این انجمن به عنوان " انجمن برتر شیمی کشور" در *بخش خلاق* معرفی شد.

نشست توسعه ظرفیت همکاری دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه پلی تکنیک ویانا دوکاستلو (IPVC) پرتغال با حضور معاون و مدیر بینالملل دو دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشکده ها و پژوهشگاههای دو دانشگاه در تاریخ 22 خرداد 1402 برگزار گردید و با مرور همکاریهای دوجانبه گذشته در جهت تحکیم روابط و ارتقای سطح همکاری برنامه ریزی گردید.


پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI) که به معرفی پژوهشگران، موسسات، انتشارات وکشورهای برتر در حوزههای موضوعی مختلف میپردازد ابتدا نشریات نمایه شده در پایگاه خود را به 22 حوزه موضوعی تقسیم کرده و سپس در هر حوزه دانشگاهها و موسسات پژوهشی را بر حسب تعداد استنادهای دریافتی مرتب می کند و یک درصد موسسات پر استناد برتر را انتخاب می نماید.