بایگانی خبر

دانشگاهیان عزم خود را برای تحقق تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین جزم کنند

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور پیامی، ضمن تبریک حلول سال نو گفت: دانشگاهیان عزم خود را برای تحقق شعار سال، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین جزم کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم متن پیام تبریک نوروزی دکتر زلفی‌گل به شرح زیر است؛

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

پرده بگردان و بزن ساز نو

هین که رسید از فلک آواز نو

تقدیر از اعضای خانواده شهدا دانشگاه خلیج فارس

در آیینی به مناسبت 22 اسفند ماه، روز بزرگداشت شهدای گرانقدر ، رئیس دانشگاه خلیج فارس از خانواده شهدا معزز گرانقدر ی که در دانشگاه خلیج فارس مشغول به خدمت هستند تجلیل کرد.

اولین جلسه کارگروه تحقیق و پژوهش شورای راهبردی جمعیت در دانشگاه خلیج فارس تشکیل شد.

اسکندر پاسالار، رئیس سازمان ثبت احوال استان بوشهر، در خصوص کارگروه تحقیق و پژوهش شورای راهبردی جمعیت یادآور شد: کارگروه تحقیق پژوهش، کارگروه فرهنگی، کارگروه اشتغال و کارگروه ازدواج ، چهار کارگروه شورای راهبردی جمعیت است.

پاسالار با اشاره به ابلاغ طرح صیانت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: ما منتظرآیین نامه های اجرایی آن هستیم.

وی در خصوص کاهش رشد جمعیت خانواده گفت: پنجره طلایی جمعیت بین ۱۵ تا ۶۴ سال را شامل می شود و اکنون شاهد کوچک شده پنجره هستیم و هر روز این پنجره طلائی در حال کوچک شدن است.

کاشت 55 نهال در پردیس فناوری دانشگاه خلیج فارس

به مناسبت روز درختکاری 55 نهال از گونه های مختلف؛ کنار،لیل بوشهری، نخل، توت، مشعل جنگل وانجیر معابد توسط  اعضای خانواده بزرگ دانشگاه خلیج فارس کاشته شد.

دکتر مدرسی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، ضمن تبریک روز درختکاری و هفته منابع طبیعی در آیین درختکاری، درخت و جنگل را به عنوان مرکز تنفس کره زمین برای ادامه حیات بسیار ضروری دانست و افزود؛ هر هکتار پوشش سبز گیاهی، ۵ تا ۷ تن اکسیژن در سال تولید می کند که این میزان نیاز ۱۲ نفر را  در سال را تامین می نماید.

دکتر فضل الله لک، عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر شد

حسین بلندی، رئیس دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی کشور با صدور حکمی، فضل‌الله لک را به عنوان سرپرست «دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی استان بوشهر» منصوب کرد.

دکتر فضل الله لک عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس از سال ۸۷ تا ۹۵ به مدت هشت سال عهده دار ریاست دانشگاه علمی کاربردی بوشهر بوده است.

وی همچنین ریاست دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان را هم در کارنامه دارد.

پیش از این، دکتر شبیر اشکپور از اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس از اردیبهشت ۹۹ تاکنون عهده دار این مسؤولیت بوده است.