تفاهم نامه همکاری مشترکی ما بین دانشگاه خلیج فارس، پارک علم وفناوری خلیج فارس و اداره کل فنی و حرفه ای استان بوشهر به امضا رسید

در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: امروزه دانش آموختگان مراکز اموزش عالی جهت فعالیت در حوزه اقتصادی دانش بنیان علاوه بر نیاز به آموزش های آکادمیک به آموزشهای فنی، حرفه ای وکاربردی جهت کمک به افزایش مهارت برای اشتغال و کارآفرینی نیز هستند.
رییس دانشگاه خلیج فارس افزود: امید است که این تفاهم نامه باعث همکاری بیشتر سه مجموعه دانشگاه خلیج فارس، پارک علم و فناوری خلیج فارس و سازمان فنی حرفه ای استان شود.
وی تاکید کرد: ما در این تفاهم نامه روشهای اجرایی برای انجام اثربخش این تفاهم نامه در نظر گرفته ایم.
مدرسی بیان داشت: مهارت یکی از نیازمندی های ورود به بازار کار می باشد که دانشجویان علاوه بر کسب مدارک و مدارج دانشگاهی نیازمند آموزشهای فنی و حرفهای نیز می باشند و این موضوع حلقه مکمل جهت ورود به بازار کسب و کارهای نوین می باشد.
در ادامه این نشست دکتر ابوالحسن رزمی نیا رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس یادآورشد: اقتصاد دنیای امروز از حالت سنتی خارج شده است.
وی افزود: نوآوری و فن آوری پایه و اساس کسب و کارهای امروزه است.
رزمی نیا افزود: اصلی ترین بازیگران عرصه نوآوری و کارآفرینی دانشگاه ها، پارکهای علم و فناوری و دستگاههای متولی آموزش می باشند.
رییس پارک و علم و فناوری خلیج فارس، بیان داشت: امروزه مشکل اصلی پیش روی کارآفرینی و نوآوری تامین منابع مالی است.
در بخش دیگراین نشست دوراهکی رئیس سازمان فنی حرفه ای استان بوشهر نیز یکی از چالشهای پیش روی جامعه را بیکاری جوانان دانست و علت آن را عدم مهارت متناسب با ظرفیت های اشتغال موجود در استان دانست.
وی ابراز امیدواری کرد، با انعقاد این تفاهم نامه و همکاری مستمر سه دستگاه بتوانیم مهارت را به نسل جدید و دانش آموختگان منتقل کنیم.
وی گفت: امید است سازمان فنی و حرفهای استان بتواند نقش موثر و اثر بخشی در جامعه ایفا کند.
دوراهکی تاکید کرد: ما به دنبال برگزاری نمایشگاهی از توانمندی ها، امکانات و تجهیزات سازمان فنی و حرفهای در دانشگاه خلیج فارس هستیم تا دانشجویان و اساتید با ظرفیت های موجود در استان آشنا شده و راههای همکاری بیشتر شناخته شود.
پایان بخش این نشست امضا تناهم نامه سه جانبه بود.
این تفاهم نامه با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر«شتاب بخشیدن به جریان تحقیقات و نوآوری»، «عدم انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری»، «جذب ذهن های برتر» و «استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور، استادان، دانشجویان، نخبگان و نوآوران» در هم افزایی ظرفیتهای علمی و صنعتی کشور برای تامین نیازها و با عنایت به سند چشم انداز در بخش تولید علم و فناوری بومی و همچنین نقشه جامع علمی کشور و در راستای اجرایی نمودن ابلاغ تصویب نامه هیات وزیران و استفاده و بهرهبرداری مؤثر از ظرفیتها و اجرای مطلوب قانون جهش تولید دانشبنیان ابلاغی 3 خرداد 1401 این تفاهمنامه همکاری سهجانبه منعقد گردید.
موضوع این تفاهم نامه عبارت است از « تقویت و توسعه همکاری ها و فعالیت های مشترک علمی، فناوری، پژوهشی، بازرگانی، مشاوره های فنی، صنعتی و حقوقی، مطالعاتی پارک، سازمان فنی و حرفه ای و دانشگاه در راستای همکاری در اجرای طرح از کلاس تا بازار، بدین معنا که آموزشهای نظری در دانشگاه، مهارتهای فنی توسط فنی و حرفهای و تجاری سازی ورود به بازار توسط پارک صورت می گیرد و این زنجیره آموزش – مهارت – تجاری سازی - بازار، فرصتی برای تکمیل رسالت هریک از سه نهاد است.»
همچنین در این تفاهم نامه زمینه های همکاری طرفین مشخص شده است و برای مدت 4 سال اعتبار دارد.

Log in to post comments