بایگانی خبر

کسب مقام دوم پنجمین جشنواره سراسری طنز دانشجویی «تلخند»  توسط دانشگاه خلیج فارس

آیین اختتامیه پنجمین جشنواره سراسری طنز دانشجویی تلخند که هر ساله با همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان برگزار می‌شود، در راستای حفظ سلامت شرکت‌کنندگان این دوره ی جشنواره و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، به صورت مجازی برگزار شد.

برگزیدگان این جشنواره در بخش نثر به ترتیب محمدرضا زروندی از دانشگاه آموزش عالی امام خمینی (ره) قم، عباس زال‌زاده از دانشگاه خلیج‌فارس و دانیال پورمحتشم از دانشگاه جامع علمی کاربردی اهواز مقام‌های اول، دوم و سوم را کسب کردند.

حمیدجاویدی به سمت مدیر امور فرهنگی دانشگاه منصوب شد

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، حمید جاویدی کارشناس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به سمت مدیر امور فرهنگی منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای حمید جاویدی
کارشناس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه خلیج فارس

با سلام و احترام؛

کسب 3 مدال طلا توسط دانشجویان تکواندو کار دانشگاه خلیج فارس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، مسابقات تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۷ کشور با حضور ۲۵ ورزشکار هفت دانشگاه از نهم تا یازدهم خرداد ماه به میزبانی دانشگاه خلیج فارس در خانه تکواندو بوشهر برگزارشد.

در پایان مسابقات دانشجویان حاضر از استان های بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد وفارس، تیم دانشگاه خلیج فارس با ۳ مدال طلا ، 1مدال نقره و یک برنز به مقام اول تیمی، دانشگاه شیراز با ۳ مدال طل به مقام دوم، دانشگاه زند شیراز با دو نقره و یک برنز به مقام سوم دست یافت.

برگزاری اولین جشنواره فرهنگ ملل  در دانشگاه خلیج فارس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین جشنواره دانشجویی فرهنگ ملل با حضور فعال دانشجویان بین الملل و همکاری مشترک معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس و مدیریت امور بین الملل دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

برگزیدگان رویداد کارآفرینی کمند معرفی شدند

دکتر امین ترابی جهرمی، مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری و مرکز رشد دانشگاه خلیج فارس گفت: رویداد کمند رویداد کار مهارت و نوآوری دختران دانشجو در تمامی دانشگاه های استان بوشهر است ، تیمهای شرکت کننده با شرط حداقل یک دانشجوی دختر عضو تیم در رویداد پذیرش شده‌اند.

خیام خوانی بوشهری، درمان پوچی فلسفی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس به نقل از ایسنا/بوشهر برنامه شما برای ۲۴ ساعت آخر زندگیتان چیست؟ شاید سوال سختی باشد، اما زمانی که به عنوان جاشو در یک شهر بندری قرار است دل به دریای سیاه و جنگ با طبیعت بروید، احتمال به این موضوع زیاد فکر می‌کنید.

جواب بسیاری از مردم بندر بوشهر مشخص است. ما اگر از نبرد با طبیعت سالم به ساحل برگردیم، ساعات باقی‌مانده را به شادی خواهیم پرداخت. این مواجهه با فلسفه چیستی زندگی و پاسخ دادن به آن از طریق شادی، درونمایه اشعار یکی از نامدارترین شاعران ایرانی است.

استاد ادبیات دانشگاه خلیج فارس: استفاده خودنمایانه معادل انگلیسی واژه‌ها بیشترین آسیب را به زبان فارسی می‌زند

عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه خلیج فارس گفت: به کاربردن تعمدی واژه‌های بیگانه به منظور خودنمایی به معنای شکست زبان در یک جامعه است و این امر می‌تواند بیشترین ضربه را به زبان فارسی بزند.

سید ناصر جابری روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا، اظهار کرد: خطر واقعی که زبان را بیش از همه تهدید می‌کند بیگانه پرستی در کاربرد زبان است به این معنی که گروهی از مردم، به کاربردن معادل انگلیسی واژه ها را مایه افتخار خود تلقی می‌کنند، حال آنکه صرف به کار بردن این معادل‌ها ایرادی ندارد اما استفاده عمدی از آن تهدیدی برای حفظ زبان فارسی به شمار می‌رود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر: دانشجویان جهادگر از بام خدمت به جامعه رشد و کمال می‌یابند

به گزارش ایرنا، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در آیین "شکوه هجرت" در دانشگاه خلیج فارس بیان کرد: یکی از اصلی‌ترین شاخص‌های سلوک انسانی عبور از خود است و در این حالت  انسان در مسیر رشد و تعالی قرار می‌گیرد، زیرا هر چیزی که در خود متوقف شود دچار میرایی و ایستایی می‌شود.

وی ادامه داد: جوانان گروه‌های جهادی از خود عبور کرده و به دیگران می‌پردازند و در این مسیر در شخصیت انسانی خود به رشد و بالندگی می‌رسند.

دکتر علی دیندارلو به سمت معاون فرهنگی و دانشجویی  منصوب شد.

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس، دکتر علی دیندارلو به سمت معاون فرهنگی و دانشجویی منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر علی دیندارلو
عضو محترم هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

با سلام و احترام؛

برگزاری نخستین جلسه هماهنگی همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس

جلسه هماهنگی همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با حضور دکتر ایرانی معاون سیاسی استاندار، دکتر مدرسی ریایس دانشگاه خلیج فارس،دکتر الهیاری دبیر اجرایی همایش و مدیران کل ادارات استان در محل استانداری برگزار شد.

در این نشست که نخستین جلسه هماهنگی این همایش در سطح استان بود، معاون سیاسی استاندار و ریاست دانشگاه به اهمیت برگزاری همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برای استان بوشهر و کشور پرداختند.

الهیاری، دبیر اجرایی همایش گزارشی از روند اجرایی همایش ارائه کرد و افزود: با توجه گستردگی همایش تقاضای همکاری سازمان ها را مطرح شده است .