بایگانی خبر

سرپرست دانشگاه خلیج فارس: بسیج استادان دانشگاه خلیج فارس آماده همفکری علمی با دولت مردمی است
بوشهر - ایرنا - سرپرست دانشگاه خلیج فارس گفت: امروز یکی از سیاست‌های بسیج استادان همفکری و کمک به دولت مردمی و انقلابی سیزدهم برای افزایش موفقیت در بهبود شاخص‌های زندگی در جامعه است و در این راستا بسیج استادان دانشگاه خلیج فارس آماده پیشنهادهایی از تولیدات فکری اعضای هیات علمی است.
تکریم و معارفه رییس پیشین و جدید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی انجام شد

در آیینی که به مناسبت تکریم و معارفه رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد دکتر محمد مدرسی، سرپرست دانشگاه خلیج فارس گفت: خوشحالم که پس از دو سال اکنون همکاران می توانند در فضایی صمیمانه و بصورت حضوری در جلسات شرکت داشته باشند. وی ضمن تشکر و قدردانی از همه حاضرین در جلسه افزود: امروزه علم رفاه و اقتدار یک جامعه را هم به لحاظ سیاسی هم به لحاظ اقتصادی به همراه دارد، اگر ما به فکر اقتدار کشور و جامعه هستیم می بایست در تمامی حوزه ها از ظرفیت های دانش استفاده کنیم.

تدریس عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس در دانشگاه لوگزامبورگ

دکتر زهره زاهدی عضوهییت علمی گروه علم اطلاعات دانشگاه خلیج فارس و پژوهشگر دانشگاه لایدن هلند به دعوت انجمن اروپایی علم داده European Association of Data Science (EuADS) و دانشگاه لوگزامبورگ در مدرسه تابستانی علم داده برای رسانه های اجتماعی EuADS Summer School Data Science for Social Media که در تاریخ 24 الی 27 خردادماه 1401 در کشور لوگزامبورگ برگزار شد به تدریس پرداخت. مخاطبان مدرسه تابستانی علم داده اساتید، دانشجویان دکتری، و پژوهشگران فوق دکتری حوزه علم داده، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بودند.

دکتر امیر رستمی به سمت  رئیس مرکز آموزش‌های پیشرفته منصوب شد

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر امیر رستمی به سمت رئیس مرکز آموزش‌های پیشرفته منصوب شد.

جناب آقای دکتر امیر رستمی
عضو محترم هیات علمی دانشکده نفت ، گاز و پتروشیمی

با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به سمت رئیس مرکز آموزش‌های پیشرفته برگزیده می‌شوید.

شورای آموزش عالی استان به ریاست دکتر مدرسی، سرپرست دانشگاه خلیج فارس تشکیل جلسه داد

شورای آموزش عالی استان در روز 28 خردادماه در دانشگاه خلیج فارس تشکیل شد. در این نشست مدرسی ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت: این اولین نشست شورای آموزش عالی استان در سال 1401 است. وی ضمن آرزوی موفقیت برای همه ی همکاران و سپاس از خدمات آنها یادآور شد: ما معتقدیم وقتی صحبت از آموزش عالی استان می شود باید تصویری روشن، کامل و جامع از کلیات آموزش عالی استان با تمام ظرفیتها و توانمندی های آن به ذهن مخاطب برسد. او افزود: این شورا باتاکید مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل و سیاست های کلی آن در برنامه ای مدون ابلاغ شده است.

دکتر ولی اله غفاری به سمت معاون  دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده منصوب شد

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر ولی اله غفاری به سمت معاون علمی و آموزشی دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده منصوب شد.

جناب آقای دکتر ولی اله غفاری
عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده

با سلام و احترام؛

دکتر عبدالعلی حسامی به سمت رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب شد

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر عبدالعلی حسامی به سمت رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب شد.

جناب آقای دکتر عبدالعلی حسامی
عضو محترم هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

با سلام و احترام،

دکتر سعید کریمی به سمت رییس دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده منصوب شد

در حکمی از طرف دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس، دکتر سعید کریمی به به سمت رییس دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است.

جناب آقای دکتر سعید کریمی
عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی سیستم های هوشمند و علوم داده

با سلام و احترام،

پرسمان( مصاحبه) دکتری ۱۴۰۱ دانشگاه خلیج فارس

پذیرش دانشجو در رشته های غیرپزشکی دکتری از طریق آزمون سازمان سنجش آموزش کشور انجام و داوطلبان واجد شرایط برای شرکت در مرحله دوم آزمون، توسط سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه معرفی و از طریق برگزاری آزمون اختصاصی (در صورت لزوم)، بررسی سوابق و مدارک علمی و مصاحبه علمی حضوری، مورد ارزیابی قرار می گیرند. پذیرش نهایی و معرفی داوطلبان واجد شرایط به دانشگاه برای ثبت نام براساس جمع بندی نتایج این دو مرحله توسط سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود.

سنجش و پذیرش داوطلبان در دوره دکتری آموزشی-پژوهشی بر اساس معیارهای زیر صورت می گیرد:

1- آزمون متمرکز (50 درصد)