بایگانی خبر

واکسیناسیون دانشگاهیان بندر بوشهر در دانشگاه خلیج فارس

معاون اداری و مالی دانشگاه خلیج فارس از واکسینه شدن حدود ۲ هزار تن از اعضای دانشگاه های شهر بوشهر در دانشگاه خلیج فارس خبر داد.
دکتر طاهر یزدان‌پناه، معاون اداری و مالی دانشگاه خلیج فارس، گفت:  در روزهای پنجشنبه و جمعه چهاردهم و پانزدهم مردادماه اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه‌های بندر بوشهر طبق زمانبندی اعلام شده در محل مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج‌فارس واکسن می‌زنند.

نشست سالیانه مشترک دانشگاه خلیج فارس و  مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) برگزار گردید.

نشست سالیانه مشترک دانشگاه خلیج فارس و  مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) روز شنبه 2 مرداد با حضور دکتر دهقانی رئیس موسسه استنادی، دکتر حقیقت معاون پژوهشی موسسه استنادی، دکتر فلاحتی مدیر روابط بین‌الملل مؤسسه استنادی علوم (ISC)، دکتر عبدالمجید مصلح رئیس، دکتر روح الله فاتحی معاون پژوهشی، دکتر باقری‌بردی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز انتشارات، دکتراحمد کشاورز و دکترحق‌بین از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی سیستم‌های هوشمند و علوم داده دانشگاه خلیج‌فارس به صورت مجازی برگزار گردید.