بیست و یکمین کنفرانس دینامیک شاره ها آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: چهارشنبه 8 اسفند 1403
responsive image

بیست و یکمین کنفرانس دینامیک شاره‌ها صبح امروز در سالن رازی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دکتر مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس، گفت: دینامیک شاره‌ها به‌عنوان یکی از علوم پایه‌ای در مهندسی، نقش کلیدی در حل مسائل پیچیده مرتبط با جریان سیال در محیط‌های مختلف ایفا می‌کند و از آنجا که مسولیت اجتماعی دانشگاه ارایه راهکار و پاسخ به نیازهای جامعه است برگزاری این رویداد می‌تواند کاربرد‌های گسترده‌ای در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی و مدیریت منابع آبی دارد.

 دکترروح ا... فاتحی دبیر علمی این همایش اعلام کرد: در این دوره از کنفرانس، از میان ۱۴۷ مقاله دریافتی، پس از فرآیند داوری علمی، ۷۳ درصد برای ارائه پذیرفته شدند که از این شمار، ۶۸ مقاله در ۱۲ نشست تخصصی در موضوعات مختلف از جمله جریان‌های آرام و آشفته، جریان‌های چندفازی، انتقال حرارت و جرم، جریان در محیط‌های متخلخل و کاربرد‌های صنعتی دینامیک شاره‌ها ارائه خواهند شد.  

فاتحی، ادامه داد: همچنین، ۴۰ مقاله به صورت پوستر در کنار سالن‌های ارائه سخنرانی‌ها عرضه می‌شود.

  وی یادآورشد: این نشست‌ها زمینه‌ساز تبادل ایده‌ها و همکاری‌های بیشتر میان دانشگاهیان، پژوهشگران و صنعتگران خواهد بود.  

دکتر پرویز ملک زاده رییس کنفرانس دینامیک شاره‌ها در این دوره، عنوان داشت: علم آموزی یک فضیلت است که همواره در اسلام توصیه شده و برگزاری اینچنین، همایش هایی یاداوری می‌کند که انسان در هرسنی که باشد بدون محدودیت زمان و مکان باید به دنبال یادگیری باشد چرا که اقتدار انسان ها و جوامع در دانستن و بهره‌گیری از علوم مختلف معنا پیدا می‌کند.

در بخش سخنرانی‌های کلیدی، دکتر محمدجواد کرمانی، استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به بررسی “مدلسازی جریان پیل سوختی غشا پلیمری” پرداخت و تأثیر این فناوری بر آینده انرژی‌های پاک را تشریح کرد.

پس از آن، دکتر آزاده جعفری، استاد دانشگاه تهران، روش‌های نوین در دارورسانی هوشمند را ارائه کرد که می‌تواند تحولی در درمان بیماری‌های پیچیده ایجاد کند. در ادامه، دکتر امین موسایی از دانشگاه صنعتی اصفهان، به بررسی “شبیه‌سازی جریان‌های آشفته حاوی ذرات کروی و غیرکروی” پرداخت که کاربرد گسترده‌ای در مهندسی مکانیک و هوافضا دارد.

در حاشیه این کنفرانس، نمایشگاه پوسترهای علمی برپا شد که پژوهشگران جوان در آن به معرفی دستاوردهای خود پرداختند. همچنین، نشست‌های تخصصی برای ایجاد ارتباط میان اساتید و دانشجویان برگزار شد که فرصتی ارزشمند برای تعامل علمی و ارائه ایده‌های نوآورانه فراهم کرد.

شایان ذکر است؛ کنفرانس دینامیک شاره‌ها از چهارشنبه ۸ اسفند آغاز شده و تا پنجشنبه ۹ اسفند ادامه دارد.

کنفرانس دینامیک شاره‌ها از سال ۱۳۶۹ با هدف پیشبرد دانش و فناوری در حوزه دینامیک سیالات و علوم مرتبط آغاز به کار کرده و اکنون به یکی از مهم‌ترین رویداد‌های علمی کشور در این زمینه تبدیل شده است.

Log in to post comments