کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی، ویترینی برای شکل گیری دانشگاههای نسل سوم و به خصوص نسل چهارم

تاریخ انتشار: دوشنبه 26 آذر 1403
responsive image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، طی مصاحبه ای یوسف کاظم زاده، دبیر اجرایی پنجمین دوره کنفرانس بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی، اعلام نمود: این کنفرانس در تاریخ های ۲۷ و ۲۸ آذر ماه 1403، با حمایت ۱۲ شرکت شامل شرکت پتروشیمی کاویان، شرکت پتروشیمی جم، شرکت پتروشیمی آریا ساسول، شرکت پتروشیمی نوری، شرکت پتروشیمی پارس، شرکت پتروشیمی پردیس، شرکت پتروشیمی سبلان، شرکت پتروشیمی زاگرس، شرکت پالایش فجر جم، شرکت نارگان، شرکت نارگان آمیتیس، انجمن مهندسی شیمی ایران، شرکت آرتین آزما برگزار می‌شود. این کنفرانس با حضور پژوهشگران بیش از  ۴۰ دانشگاه داخلی و خارجی همراه است.

وی ادامه داد: برای اولین بار استقبال ۵۰۰ نفری پژوهشگران و حضور فعالین در صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و گاز در این کنفرانس بین المللی شکل گرفته است.

دبیر اجرایی کنفرانس تصریح کرد: به همین جهت با حضور  ۱۲ شرکت فعال در زمینه صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و گاز در استان بوشهر جهت رفع مشکلات صنعتی و چالش های پیش رو، پنل های زیر در نظر گرفته شده است:

- پنل پایداری در صنایع نفت و گاز

- پنل فشار افزایی در مخازن نفت و گاز

- پنل کاتالیست و مواد شیمیایی

- پنل چالش‌های تولید الفین

- پنل چالشهای تولید متانول

وی اضافه نمود: حامیان صنعتی و دانشگاهی در کنار هم جمع شده اند که چالش‌ها را بیان و در حد توان راهکارهایی را ارائه نمایند.

او ادامه داد: در این کنفرانس ۲۳۹ مقاله کامل از پژوهشگران داخل و خارج از کشور دریافت شده که بعد از ارزیابی کمیته داوران و نظر دبیر علمی کنفرانس، ۱۹۴ مقاله پذیرش شده است. گزارش این قسمت توسط دبیر علمی ارائه خواهد شد و برای ارائه مقالات، پانل حضوری، مجازی و ارائه پوستر درنظر گرفته شده است.

همچنین اضافه کرد: یکی از اهداف بلندمدت این کنفرانس، ارتقاء دانشگاه‌های موجود به سمت نسل چهارم دانشگاه ها است؛ چنین دانشگاه هایی به‌دنبال حل مشکلات واقعی صنعت از طریق تحقیقات و نوآوری هستند.

وی یاد آور شد: این کنفرانس فرصتی منحصر به‌فرد برای تبادل نظر میان صنعت و دانشگاه‌ است و علاوه بر اهمیت علمی و صنعتی، می‌تواند به عنوان یک الگو برای سایر دانشگاه‌ها و صنایع در ایران و حتی در سطح جهانی عمل کند. در نهایت، این همکاری‌ها می‌تواند باعث ارتقاء سطح علمی در صنایع نفت و گاز و سایر حوزه‌های مرتبط شده و مسیر پیشرفت و توسعه را هموار سازد.

Log in to post comments