تجلیل از نخبگان پژوهشی استان در دانشگاه خلیج فارس


به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، در مراسمی که روز چهارشنبه،14 آذر۱۴۰۳ در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد، از پژوهشگران برتر استان که با تحقیقات و نوآوریهای خود به توسعه علمی استان کمک شایانی کردهاند، تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با حضور استاندار محترم، پژوهشگران برگزیده، اعضای هیات علمی، یاوران علمی
و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.
در ابتدای مراسم دکتر محمد مدرسی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، ضمن تبریک به پژوهشگران برتر، بر اهمیت پژوهش در توسعه همه جانبه استان تأکید کرد. وی با اشاره به نقش کلیدی دانشگاه در تربیت نیروی انسانی متخصص و توسعه تحقیقات کاربردی، اظهار داشت: "مسیر پیشرفت هر جامعهای از مسیر علم و فناوری میگذرد و حیات علم نیز به پژوهش وابسته است. پژوهشهای کاربردی و نوآوریها هستند که امروزه جهان را متحول کردهاند."
رئیس دانشگاه خلیج فارس همچنین بر لزوم حمایت از پژوهشگران و فراهم کردن زیرساختهای لازم برای انجام تحقیقات در سطح استان تأکید کرد و افزود: "برای رسیدن به توسعه پایدار، باید ظرفیتهای قانونی لازم برای حمایت از پژوهش ایجاد شود و از این ظرفیتها به نحو مطلوب استفاده شود."
در ادامه استاندار بوشهر اظهار داشت: حضور در جمع فرهیخته دانشگاهیان و اهالی علم و تقدیر از پژوهشگران استان بوشهر، مایه خوشحالی است و امیدوارم گامی برای تقویت حوزه پژوهش بردارد.
ارسلان زارع ادامه داد: پژوهش، کوششی برای یافتن بهترین راهکارهای ممکن برای حل مشکلات موجود است، پژوهش و تحقیق، بویژه تحقیقات کاربردی، راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افقهای تازه برای آیندگان است و حمایت از فعالیتهای پژوهشی و توسعه علمی در پیشرفت آن اهمیت دارد. ایشان دستاوردهای پژوهشگران را یکی از عوامل مهم در ارتقا جایگاه علمی و اقتصادی استان دانست.
وی تاکید کرد: پژوهشها باید مسئله محور باشند و پژوهشگران با آیندهپژوهی و آیندهنگری، نسبت به شناسایی چالشها و موضوعات مرتبط با توسعه استان بوشهر، همت گمارند و استانداری و مجموعه استان، به طور قطع از این فعالیتها برای شتاب در توسعه بوشهر حمایت میکند.
در ادامه مراسم از پژوهشگران برتر با اهدای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد. این پژوهشگران در زمینههای مختلف علمی فعالیت داشتهاند برگزاری چنین رویدادهایی مظهر اهمیت به دانش و تحقیق در جامعه دانشگاهی و سیاسی استان محسوب میشود و میتواند انگیزهای برای پژوهشگران برای ادامه فعالیتهای علمی خود باشد.
Log in to post comments