در بازدید معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور از دانشگاه خلیج فارس مطرح شد: لزوم استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس برای توسعه پدافند غیرعامل در سطح ملی و منطقه ای

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، صبح روز شنبه مورخ 29 اردیبهشت، در راستای استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس برای توسعه پدافند غیرعامل در سطح ملی و منطقه ای دکتر کلهر، معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل، به همراه هیات همراه از دانشگاه بازدید نموند.
شایان ذکر است؛ در همین راستا مهندس نبهانی، مدیر فناوری اطلاعات مجتمع گازی پارس جنوبی، دکتر فانیان، استاد گروه مهندسی کامپیوتر و مدیر مرکز آپای دانشگاه صنعتی اصفهان و دکتر علیزاده، عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و مدیر مرکز آپای دانشگاه لرستان نیز در دانشگاه خلیج فارس حضور یافتند.
در این برنامه یک روزه مهمانان گرامی ضمن حضور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه و کمیته فنی و تخصصی پدافند غیرعامل از ظرفیت های دانشگاه در حوزه امنیت سایبری در مرکز آپای دانشگاه بازدید نمودند.
دکتر کلهر در سلسله نشست ها، ضمن تببین ظرفیت های پدافند غیرعامل در منطقه، خواهان مشارکت دانشگاه برای توسعه ظرفیت های پدافند غیرعامل کشور از جنبه های مختلف آموزشی، پژوهشی و عملیاتی به ویژه در حوزه امنیت سایبری شدند و بر حمایت همه جانبه سازمان پدافند غیرعامل کشور از این مشارکت تاکید نمود.
وی ضمن تحسین ظرفیت های مرکز آپای دانشگاه و نیازمندی زیرساخت های صنعتی منطقه به کارشناسان متخصص حوزه امنیت سایبری، خواهان برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و دانشگاهی در زمینه امنیت سایبری زیرساخت های صنعتی شد. هم چنین ؛ از محوریت دانشگاه خلیج فارس در زمینه پدافند غیرعامل در استان خبر دادند.
مهندس نبهانی، مدیر فناوری اطلاعات مجتمع گازی پارس جنوبی و دبیر کمیته امنیت سایبری منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی، نیز ضمن استقبال از همکاری دانشگاه در حوزه پدافند غیرعامل و امن سازی زیرساخت های صنعتی نکات ارزشمندی را در نیازمندی های صنایع انرژی استان در حوزه پدافند غیرعامل و الزامات همکاری و مشارکت مطلوب دانشگاه در این زمینه را بیان کرد.
دکتر مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس ضمن اشاره به ظرفیت های دانشگاه به ویژه در حوزه امنیت سایبری، برای همکاری با سازمان پدافند غیرعامل کشور اعلام آمادگی نمود و بر لزوم راهبری پروژه های ملی در سطح استان با استفاده از ظرفیت های بومی تاکید کرد. همچنین؛ از ایجاد دوره های آموزشی کوتاه مدت و دانشگاهی در زمینه امنیت سایبری زیرساخت های صنعتی استقبال کردند.
دکتر آزادی مطلق، مدیر مرکز آپای دانشگاه نیز ضمن اشاره به فعالیت های مرکز تخصصی آپای دانشگاه و شرکت دانش بنیان هاویر تک، از آمادگی این مرکز در اجرای پروژه های پدافند غیرعامل به ویژه در زمینه امنیت سایبری زیرساخت های صنعتی خبر داد.
از مهم ترین دستاوردهای این جلسه، تصویب طراحی سرفصل های دوره کارشناسی ارشد رشته امنیت سایبری فناوری عملیاتی (operational technology cybersecurity) توسط کارگروه مشترک دانشگاه با همکاری دانشگاه های صنعتی اصفهان و لرستان و با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور است.
در این زمینه دکتر غریبی، معاون آموزش و پژوهش قرارگاه سایبری کشور، به بیان اهداف، نیازمندیها و چارچوب برگزاری این رشته تحصیلی پرداختند.
دکتر فانیان، استاد گروه مهندسی کامپیوتر و مدیر مرکز آپای دانشگاه صنعتی اصفهان و دکتر علیزاده، عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر و مدیر مرکز آپای دانشگاه لرستان نیز از حمایت دانشگاه های مذکور از ایجاد رشته امنیت سایبری فناوری عملیاتی و اجرای پروژه های مشترک با دانشگاه خلیج فارس خبر داد.


Log in to post comments