درخشش و کسب رتبه نخست شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه خلیج فارس در مهمترین رویداد فناوری و نوآوری کشور (اینوتکس پیچ 2024)

تاریخ انتشار: یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
responsive image

در اختتامیه اولین جشنواره پژوهش های کاربردی و مسله محور در نمایشگاه بین‌الملل نوآوری و فناوری Inotex 2024 که در پارک فناوری پردیس (تهران) برگزار گردید، مقام اول در بخش بتل و رقابت برترین استارتاپ‌های کشور از آن شرکت فناور مستقر در مرکز رشد مشترک دانشگاه خلیج فارس و پارک علم و فناوری خلیج فارس (بوشهر) شد.

در رقابت غول‌های استارت‌آپی ایران، استارت‌آپ داهیر( ارتباط صنعت رونیکا پارس) از شرکت های مستقر در مرکز رشد مشترک دانشگاه خلیج فارس و پارک علم و فناوری خلیج فارس (بوشهر) با طرح پلتفرم آبزی پروری هوشمند برنده چهارمین دوره اینوتکس بتل 2024 شد.

رقابت بتل، نبردی دشوار و دو به دو از تیم‌هاست و هر تیم در فرصت ۳ دقیقه‌ای که در اختیار دارد، بایستی تیم مقابل را به لحاظ مارکتینگ و بازار به چالش بکشد.

در این دوره از رقابت‌ها، شرکت ارتباط صنعت رونیکا پارس با تیم و برند داهیر مستقر در مرکز رشد مشترک دانشگاه خلیج فارس و پارک علم و فناوری استان بوشهر به عنوان نماینده زیست بوم کارآفرینی و نوآوری استان بوشهر با ارائه پلتفرم آبزی پروری هوشمند توانست با امتیاز ۴-۱ استارتاپ بابومیا را از تهران از دور رقابت خارج کند و با شایستگی، برنده بخش بتل اینوتکس ۲۰۲۴ شود.

به تیم های برتر اینوتکس پیچ، مبلغ ۳ میلیارد تومان تسهیلات برتر از بانک توسعه و تعاون تعلق خواهد گرفت. علاوه برآن برند داهیر، تیم برنده (مقام نخست) بخش بتل، علاوه بر تسهیلات، مبلغ ۳۰ میلیون تومان نیز به عنوان هدیه نقدی دریافت نمودند.

شرکت ارزشمند ارتباط صنعت رونیکا پارس از سال 1397 در زمینه توسعه سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری مبتنی بر تکنولوژی اینترنت اشیا فعالیت خود را در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس با هدایت و همراهی اساتید برجسته ای همچون دکتر احمد کشاورز (عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق) آغاز نموده است و تمامی اعضای این تیم پر افتخار از دانش آموختگان رشته‌های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی دانشگاه خلیج فارس با مدیر عاملی « مهندس مجتبی زارع » هستند.

Log in to post comments