چهاردهمین سفر کیفیت وزارت عتف در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد

تاریخ انتشار: چهارشنبه 25 بهمن 1402
responsive image

در ابتدا این نشست دکتر محمود افشاری معاون آموزشی دانشگاه خلیج فارس ضمن تبریک اعیاد شعبانیه تاریخچه ای مختصری از دانشگاه خلیج فارس بیان کرد و صعود هشت پله ای دانشگاه را در بین دانشگاه‌های جامع را یادآور شد.

دکتر فرخ نژاد دبیر هیأت ناتک استان بیان کرد: " کیفیت شعار نیست، یک فرهنگ است و امریست که آینده دانشگاه ها و مراکز علمی به آن وابسته است".

وی در ادامه به معرفی اعضای هیات ناتک استان بوشهر و زیر نظام های آموزش عالی استان که شامل فناوری، پژوهشی و آموزشی است پرداختند.

دبیر ناتک استانی افزود: "در همین راستا دفتر نظارت ارزیابی دانشگاه خلیج فارس ۶۴ درصد از دانشگاه پیام نور، ۱۰۰ درصد از فنی حرفه ای، فرهنگیان و غیر دولتی، ۹۲ درصد از دانشگاه علمی کاربردی و ۸ درصد از دانشگاه آزاد اسلامی بازدید به عمل آورده است."
دکتر فرخ نژاد اضافه کرد: سامانه دفتر نظارت به آدرس nezarat.pgu.ac.ir طراحی و راه اندازی شده است.

در ادامه این جلسه دکتر رازینی اظهار داشت: افزایش تعداد مراکز نظارتی لزوما باعث افزایش کیفیت نمی‌شود و در مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت باید تضمین کیفیت با حفظ حداقل های استاندارد ها انجام شود.

وی افزود: وضعیت آموزش عالی کشور پر چالش و پر مساله است و به دلیل کاهش جمعیت دانشجویی کشور و تغییر سبک آموزش و فضای مجازی، آموزش عالی در پله‌های پایین تر قرار می‌گیرد. پس اگر به دنبال بقای سیستم و هویت آن هستیم بهتر است از توسعه کمی به سمت توسعه کیفی رفته و به کیفیت پرداخته شود.

ریی مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی وزارت عتف تاکید کرد: در سامانه ساعا اطلاعات دانشگاه ها بطور کامل وارد شده و بصورت مرتبط توسط این مرکز مورد بررسی قرار می‌گیرند.

دکتر رازینی بیان کرد: هر فرد موثر در عرصه های مختلف، خروجی آموزش عالی است

وی افزود: در بهره وری سال ۱۴۰۰ به لحاظ استقرار چرخه بهره وری وزارت علوم دستگاه یکی مانده به آخر بود ولی در سال گذشته ۸ پله ارتقا داشت و به گزارش ۹ ماهه امسال به لطف خدا و همت بزرگواران، وزارت علوم به لحاظ استقرار چرخه بهره‌وری دستگاه سوم است.

رازینی به هوشمند سازی نظارت در این جلسه اشاره کرد و فراخوانی جهت تکمیل طرح‌های هوشمند سازی نظارت ارزیابی توسط شرکت های فناور نیز ارائه شده است.

وی در انتها اظهار داشت: یکی از راه های بهبود وضعیت آموزش عالی استان تمرکز بر تمایز هاست.

در ادامه این نشست دکتر مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس عنوان داشت: ارزشیابی دانشجویان در دوران کرونا به گونه ای بود که بخش عمده ای از نمره را دانشجو به صورت توصیفی کسب می‌کرد. اکنون نیز باید شاخص هایی جهت ارزیابی دانشجویان، اساتید و مدیران موسسات آموزش عالی اتخاذ شود و بر اساس آن سنجیده شوند.

Log in to post comments