تفاهم نامه و قرار داد میان دانشگاه خلیج فارس و شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به امضا رسید

دانشگاه خلیج فارس و شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در زمینههای علمی،پژوهشی و فناوری تفاهم نامه همکاری منعقد نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دانشگاه خلیج فارس و شرکت آب و فاضلاب قرار است با این تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینههای آموزشی، آزمایشگاهی،پژوهش، فناوری و تحقیقات کاربردی در راستای رفع نیازها، تنگناها،چالشهای فنی عملیاتی و زیست محیطی با در نظر گرفتن کلیه امکانات مطابق با ضوابط و مقررات مربوطه با یکدیگر همکاری کنند.
درادامه قرارداد همکاری میان دانشگاه خلیج فارس و شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به امضا رسید. محسن عباسی، عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس، با تولید دیفیوزرهای سرامیکی تولید کننده دحبابهای میکرو به منظور ارتقای هوادهی در تصفیه خانههای آب و فاضلاب و کاهش هزینه ها برای اولین بار در کشور توانست یک قرار داد همکاری رقم بزند.
به گفته این عضو هیات علمی، درحال حاضر این دیفیوزرها توسط شرکتهای خارجی تولید میشوند که با تولید این دیفیوزرها درکشور، تصفیه خانههای آب و فاضلاب با مصرف انرژی و هزینه کمتر فرایند های هوادهی و ازن زنی را انجام دهند.
دکتر مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس، با حضور در این جلسه گفت: آب یک بحث پرچالش در دنیا است.
وی یادآور شد: دانشگاه خلیج فارس با الگو گیری و پیروی از نظام ایدهها و نیازها فعالیت میکند.
دکتر مدرسی با اشاره به تاسیس پژوهشکده آب در دانشگاه خلیج فارس، تصریح کرد: استان بوشهر و کل کشور دغدغه آب را دارند و ما برای حل مسئله و برون رفت از چالشها، راهکار ارائه میکنیم ضمن اینکه در بیشتر مواقع مسئله یابی را نیز در دستور کار داریم.
مهندس عالی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با حضور در این نشست، گفت: شیرین سازی آب یک و نیم دلار و انتقال آب ۴ دلار هزینه دارد.
بنابراین؛ ما در بحث حکمرانی آب نیاز به یک نگاه عمیق و ناظر در کشور داریم. مهندس عالی عنوان داشت: در زمینههای اقتصاد آب، نحوه مدیریت آب، کاهش هزینه ها در تاسیسات برقی، رفع خوردگی، هوشمندسازی مدیریت و توزیع، مدیریت آبهای بدون درآمد، روشهای نوین پایشهای ماهوراهای نشت یابی، استفاده از آب، فرهنگ سازی در مدیریت مصرف آب و آگاهسازی مردم به کمکهای علمی و دانشگاهی دانشگاه خلیج فارس و شرکتهای دانش بنیان نیازمندیم.
Log in to post comments