78درصد مقالات ارسال شده به همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی پذیرش شدند

تاریخ انتشار: یکشنبه 20 آذر 1401
responsive image

دبیر علمی چهارمین همایش ۲ سالانه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: ۱۵۶ مقاله علمی از پژوهشگران داخلی و خارجی در دبیرخانه این همایش پذیرش شد که نسبت به دوره‌های پیش افزایش خوبی داشته است که خود نشان دهنده شناخته شدن این همایش در جامعه علمی است.

احمد آذری اعلام کرد: در مجموع ۱۹۹ مقاله به دبیرخانه همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس رسید که هر یک از سوی ۲ داور ارزیابی و ۷۸ درصد آنها پذیرش شد.

وی با یادآوری تعداد مقالات ارسال شده به همایش ۲ سالانه ۲۰۲۰ نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس گفت: حدود ۱۲۰ مقاله پذیرش شده بود.

آذری بیان کرد: کمیته علمی این همایش متشکل از تیمی ۱۰۲ نفره است که علاوه بر استادان داخلی اعضایی از کشورهای قطر، امارات، فنلاند، غنا و مکزیک نیز در آن عضویت دارند.

دبیر علمی چهارمین همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس خبر داد: مجوزهای لازم برای انتشار مقاله‌های پذیرش شده در این همایش در ISE، سویلیکا و مجله علمی و پژوهشی نفت و گاز دانشگاه خلیج فارس گرفته شده است.

دبیر علمی این همایش اضافه کرد: پژوهشگرانی از ۱۶ کشور مختلف به صورت حضوری و مجازی در این همایش بین المللی شرکت کرده‌اند که سخنرانانی از روسیه، لیبی و قطر به صورت حضوری مطالب خود را ارائه می‌کنند و ۱۵ سخنران کلیدی از داخل و خارج کشور در حوزه‌های انرژی، محیط زیست، نفت و گاز به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

دبیر علمی چهارمین همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه برگزاری این همایش به صورت ملی ۱۲ و به صورت بین المللی هشت سال سابقه دارد، توضیح داد: تکنینک برگزاری همایش در این دوره برگزاری پنل‌های تخصصی و مساله محور برای پاسخگویی به نیازهای صنایع پیرامون است.

آذری خبر داد: در هفته منتهی به برپایی همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی، ۱۳ کارگاه تخصصی و آموزشی به صورت حضوری و مجازی تدارک دیده شده که برپایی نمایشگاهی با حضور شرکت های تخصصی دررحوزه نفت، گاژز و پتروشیمی و دانش بنیان در این حوزه از دیگر برنامه‌های جانبی این رویداد علمی است.

آذری با بیان اینکه قراردادهای پژوهشی دانشگاه خلیج فارس در یک دهه گذشته روند صعودی داشته، بیان کرد: یکی از دستاوردهای برگزاری کنفرانس‌های علمی شناخته شدن ظرفیت‌های دانشگاه است.

برگزاری کنفرانس تخصصی برای پاسخ به نیازهای صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بویژه در استان بوشهر

دبیر اجرایی چهارمین همایش بین المللی نفت،گاز و پتروشیمی بوشهر در ادامه این نشست خبری با اشاره به برگزاری این همایش در روزهای ۳۰ آذر و یک دی ماه، گفت: در این قالب در هر روز چهار پنل تخصصی در بخش‌های نفت (احیای چاه‌های کم بازده)، پتروشیمی (انرژی و متانول و زنجیره ارزش آن)، مسئولیت اجتماعی صنایع (انرژی و محیط زیست) و گاز (تامین پایدار خوراک پالایشگاه‌ها) برگزار می‌شود.

آزاده میروکیلی افزود: شرکت ملی گاز ایران حامی پنل تخصصی نفت، شرکت فجر جم حامی پنل گاز و پتروشیمی‌های زاگرس، مبین، نوری، پارس و کاویان، بانک سپه و شرکت‌های آرتین آزما و رایان انرژی حامی دیگر بخش‌های این همایش بین المللی هستند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد در پاسخگویی به نیازهای صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بویژه در استان بوشهر، افزود: ۷۲ نفر از شرکت‌های گازی و ۴۰ نفر از صنایع پتروشیمی برای شرکت در همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیر اجرایی چهارمین همایش بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی بوشهر عنوان کرد: از میان مقاله‌های فرستاده شده به دبیرخانه این همایش ۲۶ درصد از استان تهران، ۲۵ درصد از بوشهر، ۱۲ درصد از شیراز و ۶ درصد از تبریز و مابقی از دیگر پژوهشگران داخلی و خارجی است.

Log in to post comments