مدیران پژوهش و فناوری وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران از دانشگاه خلیج فارس بازدید کردند

تاریخ انتشار: شنبه 28 آبان 1401
responsive image

مدیران پژوهش و فناوری وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران روز پنج شنبه مورخ 26 آذرماه 1401 از آزمایشگاه ها امکانات و تجهیزات دانشکده نفت گاز و پتروشیمی از قبیل: آزمایشگاه خواص سنگ ها، آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه های رفتار فازی سیال و آنالیز نفت بازدید کردن، و از نزدیک با دستاوردها و توانمندی های آن دانشکده آشنا شدند.
در ادامه این برنامه، نشستی نیز در آن دانشکده تشکیل شد که در ابتدای این نشست دکتر مدرسی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این جلسه گفت: ما با مجموعه وزارت نفت ارتباط خوبی داشته ایم و این دانشکده نیز محصول همین ارتباط با وزارت نفت است. مدرس یادآور شد ما پروژه ها و کارهای متعددی را با وزارت نفت شروع کردیم که یکی از آنها پروژه ازدیاد برداشت میدان نفتی نوروز است.
رییس دانشگاه خلیج فارس در خصوص فعالیتهای دانشگاه افزود: ما در تمامی حوزه مزیتی استان فعالیت هایی را داشته ایم و یکی از این حوزه ها، حوزه نفت گاز و پتروشیمی است که ما کارهایی را در آن شروع کرده ایم که یکی از مهمترین آنها، پروژه یاد شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی دانشگاه خلیج فارس بتواند خود را به عنوان قطب علمی کشور معرفی کرده و فعالیت های خود را گسترش و توسعه دهد.

دکتر رضا آذین مجری کلان پروژه نوروز در این نشست گزارشی از روند اجرای این پروژه به شرح زیر ارائه کرد :

  • بیش از ٢٠ عضو هیات علمی دانشگاه از دپارتمان های مهندسی شیمی، نفت، علوم پایه ، مکانیک، ژئوفیزیک، کامپیوتر، زمین شناسی، با این پروژه همکاری کردند.
  • بیش از ١۵٠ دانشجوی کارشناسی، ارشد و دکتری در قالبهای کارآموزی، پروژه کارشناسی، پایان نامه کارشناسی ارشد در این طرح کلان آموزش دیدند.
  • بیش از ۴٠ کارگاه آموزشی، دوره آموزشی و سخنرانی علمی از صنعت و دانشگاههای داخل و خارج از کشور در راستای طرح کلان نوروز در مرکز پژوهشی نفت و گاز دانشگاه خلیج فارس طی سالهای ١٣٩٩-١۴٠١ برگزار شد.
  • تا کنون تمام خروجی های بسته پساب و بسته کاری یک طرح کلان نوروز به پایان رسیده و به کارفرما تحویل داده شده است.
  • دانشگاه خلیج فارس به منظور توسعه زیرساخت‌های سخت افزاری و فیزیکی برای اجرای مناسب این کلان پروژه، هزینه هایی صرف احداث و تجهیز مرکز پژوهشی نفت و گاز، آزمایشگاه پیشرفته ازدیاد برداشت و خرید تجهیزات نموده است.
  • در همین مدت ۴ استارتاپ و شرکت نوپا برای تامین محصولات و خدمات فناورانه بالادستی در مرکز نوآوری نفت و گاز دانشگاه مستقر شده اند.


در ادامه این نشست دکتر رنجبر، ارائه غربالگری پیشرفته روش های ازدیاد برداشت میدان نفتی نوروز خروجی ۸ بسته کاری یک را ارائه کرد.
دکتراحمد کشاورز توانمندی‌های پژوهشکده آی سی تی در حوزه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در صنعت نفت و دکتر حبیب رستمی نقشه راه فناوری های هوشمند علوم داده و اینترنت اشیا در صنعت نفت را برای حضار توضیح داد.


در بخش دیگری از این برنامه ها بازدید از آزمایشگاه سیستم قدرت و حفاظت، دستاوردهای دانشگاه در حوزه فعالیتهای دانش بنیان و اینترنت اشیا و جمع بندی بازدید و گزارشات مرتبط با همکاری دانشگاه با وزارت نفت بود.

Log in to post comments