بزرگترین مجتمع گازی کشور از ارتقاء زمینه های همکاری با دانشگاه خلیج فارس حمایت میکند

روز دوشنه نشست رئیس و معاونین دانشگاه خلیج فارس با مدیر عامل مجتمع گازی پارس جنوبی تشکیل شد.
در این نشست دکتر محمد مدرسی سرپرست دانشگاه خلیج فارس به وجود ظرفیت های علمی و فناوری در دانشگاه خلیج فارس اشاره و بر تعامل دوسویه بین دانشگاه و مجتمع پارس جنوبی تاکید کرد.
سرپرست دانشگاه خلیج فارس از ضرورت وجود بورس صنعت و تعامل مجموعه عظیم صنایع با دانشگاه خلیج فارس برای تربیت نیروی انسانی مورد نیازگفت و افزود: این دانشگاه پس از سه دهه فعالیت و با حضور بیش از ۲۵۰ عضو هیات علمی در بیشتر زمینه های آموزشی و پژوهشی اکنون آماده خدمات دهی به صنعت است.
وی از برگزاری همایش دو سالانه نفت، گاز و پتروشیمی خبر داد و حضور صنعت در این همایش را ضروری دانست.
مدرسی از ایفای نقش موثر دانشگاه در پروژه افزایش ضریب برداشت از میدان نفتی نوروزاشاره کرد و به تشریح نمونه ای از اقدامات و فعالیت های دانش بنیان دانشگاه از جمله پایلوت سیستم هوشمند برق و ساخت قطعه برای صنایع پیرامون خصوصا در حوزه شناورهای دریایی پرداخت.
سرپرست دانشگاه خلیج فارس تصریح کرد: تمامی دانشگاه های معتبر دنیا با حوزه های صنعتی ارتباط مستقیمی دارند و حمایت های زیر ساختی صنعت از دانشگاه هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای نسلهای متمادی است.
مدرسی یادآورشد: صنعت نفت و گاز تاکنون در ساخت دو دانشکده این دانشگاه از جمله دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی در پردیس اصلی و دانشکده مهندسی جم حضور فعال داشته اند.
مهندس باهوش مدیر عامل مجتمع گازی پارس جنوبی در این نشت افزود: ما در حوزه آموزش، پژوهش و تربیت نیروهای متخصص و آزمون های HSE نیازمند همکاری با دانشگاه خلیج فارس هستیم.
باهوش تصریح کرد: علم و صنعت دو بال مکمل هم هستند و باید یکدیگر را یاری دهند.
او تاکید کرد: توسعه دانشکده مهندسی جم نیز باید بر اساس نیازمندی های مجتمع گازی و پالایشگاه های مستقر در منطقه باشد.
مهندس باهوش ازحمایت پایان نامه های کاربردی در حوزه صنعت خبر داد و گفت: آماده همکاری در طرح های پژوهشی نیز هستیم .
وی بیان داشت: ازهمایش بین المللی دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی که در پاییز سال جاری در دانشگاه خلیج فارس برگزار می شود، حمایت میکنیم.
مدیر عامل مجتمع گازی پارس جنوبی پیشنهاد کرد: برای ارتباط مستمر صنعت و دانشگاه کارگروهی تشکیل داده شود تا مکانیزم های ارتباط مستمر را تعیین نماییم .
Log in to post comments