همایش بین المللی تاریخ فرهنگ و تمدن خلیج فارس با تجلیل از هنرمندان سنتی بافت تاریخی بوشهر و رونمایی از کتاب "آب برای سرزمین مقدس سیراف" به کار خود پایان داد.

تاریخ انتشار: جمعه 23 اردیبهشت 1401
responsive image


حبیب الله سعیدی نیا دبیر علمی این همایش گفت: ما بر این باوریم که خلیج فارس قبل از اینکه یک منطقه جغرافیایی باشد یک پهنه وسیع معرفتی است و تاسیس دانشگاه خلیج فارس با ماموریت رسیدن به جایگاه واقعی نام خلیج فارس است.
وی یادآور شد: گروه تاریخ جهت عمق بخشیدن به مطالعات خلیج فارس، نیازمند استقرار دبیرخانه همایش های ملی خلیج فارس در دانشگاه، واگذاری مسئولیت برقراری ارتباطات علمی و آکادمیک با کشورهای منطقه، تکمیل و راه‌اندازی مرکز اسناد و کتابخانه مطالعات تخصصی خلیج فارس، مساعدت جهت اخذ مجوز علمی فصلنامه تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس و ضرورت توجه بیشتر به انجام پژوهش های مرتبط با مطالعات خلیج فارس با گروه های متولی این گرایش است.
سعیدی نیا تاکید کرد: همه اینها باعث هم افزایی پیوند ها و تعاملات فرهنگی میان مناطق مختلف فرهنگی و تمدنی خلیج فارس می شوند و امید می‌رود با همگرایی بیشتر گام‌های بلندتری در حوزه شناخت خلیج فارس برداریم.


الهیاری، دبیر اجرایی این همایش، گفت: در پنجمین نشست، نشست پایانی، که ساعت ۱۴ تا ۱۶ با موضوع "باستان‌شناسی و تاریخ باستانی خلیج فارس" برگزار می‌شود، پژوهشگران به ارائه پنج مقاله می‌پردازند.

وی اعلام کرد: در ادامه آیین از کتاب "آب برای سرزمین مقدس سیراف" نوشته محسن جواهری رونمایی می‌شود و بازدید از محوطه تاریخی سیراف برنامه پایانی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس است.

Log in to post comments