شرکت های سیمان دشتستان و مند دشتی با قابلیت های دانشگاهخلیجفارس آشنا شدند.

نشست مشترک دانشگاه خلیج فارس و شرکت های سیمان دشتستان و مند دشتی روز دوشنبه ششم دی ماه جهت ارتباط و همکاریهای دو جانبه بیشتر برگزار گردید.
دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس از حضور صنعت در دانشگاه و ارتباط این دو حوزه ابراز امیدواری نموده و افزود: ما همیشه در بحث ارتباط با صنعت سه تا چهار محور اصلی را انتخاب می کنیم و برای همکاری آماده میشویم، در این مدل همکاریها اعضای هیات علمی با تجربه، جوان و دانشجویان ما حضور دارند و رسیدن به یک فهم مشترک و کارآمدی لازم هدف اصلی ماست.
دکتر مصلح بیان داشت: امروز شاهد این هستیم که صنایع خود به دنبال ارتباط با جامعه دانشگاهی هستند و این یک مطلب بسیار امیدوار کننده برای ارتباط حوزه صنعت و دانشگاه می باشد.
در ادامه این نشست دکتر احمد کشاورز، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خلیج فارس با معرفی فعالیت های دانشگاه در حوزه اینترنت اشیاء از پتانسیلهای دانشگاه خلیج فارس در این زمینه و حضور تیمها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان، افزود: ما در بحث حفاظت الکتریکی، هوش مصنوعی و تحلیل داده نیز میتوانیم مطابق با نیاز شما ورود کنیم.
دکتر فاتحی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خلیج فارس در این نشست با اشاره به مدل همکاری مشخص عنوان داشت: پیشنهاد میشود تفاهم نامه همکاری مشترکی بین طرف ها منعقد گردد که در آن مدل، حوزه و ساختار ارتباطی کاملا مشخص باشد.
دکتر فاتحی افزود: ما در حوزه های شیمی، مواد و خوردگی ، برق، هوشمندسازی و انرژی، کسب و کار و اقتصاد( منابع انسانی مالی و بازرگانی)، مکانیک و عمران نیز توانمند هستیم و میتوانیم در این زمینهها با توجه به نیازهای شما همکاری لازم را داشته باشیم.
مدیران عامل های شرکت سیمان مند دشتی و دشتستان با اشاره به کمبود نیروی کار ماهر و بومی خواستار برگزاری دوره های آموزشی و جذب دانشجویان نخبه برتر در صنعت سیمان شدند.
در ادامه دکتر فرشته بیات مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه خلیج فارس از راهاندازی مرکز هدایت شغلی و کاریابی در دانشگاه خلیج فارس خبر داده و گفت: با راهاندازی این مرکز امیداوریم بتوانیم علاوه بر برطرف نمودن نیاز صنعت، موجب کاهش بیکاری نیز شویم.
Log in to post comments