کانون کارآفرینی شهرستان بوشهر در شتاب دهنده ایده بان مستقر در مجتمع فناوری مروارید دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد.

رئیس دانشگاه خلیج فارس: استان بوشهر سرشار از فرصت است، تسهیل گری در حوزه کسب و کار، مانع بیکاری و فقر در استان بوشهر میشود .
دکترعبدالمجیدمصلح، رییس دانشگاه خلیج فارس، درنشست با اعضای کانون کارآفرینی شهرستان بوشهر، مطرح کرد: این کانون که در زیست بوم نوآوری فعالیت خود را آغاز نموده ارتباط دانشگاه با دولت، دانشگاه با بخش خصوصی و هر سه این نقش آفرینان با هم، قطعا روند کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در استان را آسان میکند.
وی ادامه داد: حل اساسی مشکلات، مستلزم راهکارها و قاعده ای مشترک برای حل مسائل و موضوعات است، نه حل موردی، قطعا این چارچوب میتواند رفع کننده اینگونه مسائل باشد، تا کار همه درست شود و شاهد این باشیم که استان بوشهر به یک استان مطلوب تبدیل شود.
فرماندار شهرستان بوشهر با حضور در نشست با اعضای کانون، عنوان داشت: « نگاه علمی به موضوعات نجات دهنده» است.
جمشیدی، فرماندار شهرستان بوشهر، گفت: نگاه علمی به موضوعات موثر است و کاری که در دانشگاه خلیج فارس صورت گرفته دقیقا نگاه علمی به همین موضوعات است. ایجاد و راه اندازی دانشکده کسب و کار و اقتصاد راهی است برای نجات از وضعیت موجود.
وی افزود: اینک خرسندم که با وجود مشکلات و کم و کاستی ها موفقیت هایی حاصل شده تا ایجاد کسب و کار در استان بوشهر تسهیل شود.
اهداف کانون کارآفرینی شهرستان بوشهر
مجاهد، رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان در خصوص اهداف راه اندازی این کانون، گفت: افزایش توان مدیریتی استان در کمک به شناسایی موانع توسعه کارآفرینی جهت دستیابی به راهکارهاي رفع این موانع، هم افزایی و مشارکت حداکثري کارآفرینان در تصمیم سازي مدیران ارشد اسـتان در زمینـه توسـعه کارآفرینی، ایجاد زمینه و بستر مناسب جهت گسترش و ترویج انواع کارآفرینی(اقتصادي، اجتماعی و...) و نهادینه سازي فرهنگ آن در استان، مشاوره و کمک به تصمیم گیريهاي مدیران ارشد اسـتان و افـزایش ضـریب اطمینـان تصـمیمات اتخاذ شده در زمینه کارآفرینی از جمله اهدافی است که این مرکز دنبال میکند.
وظایف و فعالیتهاي کانون
احمد فقیه احمدانی، مدیر شتاب دهی شتاب دهنده ایده بان در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، وظایف کانون کارآفرینی شهرستان بوشهر را تشریح کرد: این کانون جهت تحقق اهداف مندرج در ماده 2 این دستورالعمل، برنامهها و فعالیتهاي آن شامل شناسایی، طرح و بررسی موانع کارآفرینی در استان در مراحل مختلف از خلق ایده، ایجاد کسب و کار، رشد، تثبیت و خروج از کسب و کار و ارایه راهکارهاي عملیاتی بهبود وضعیت، شناسایی عوامل موثر در توسعه کارآفرینی استان، بررسی قوانین و مقررات مرتبط با کارآفرینی و ارائه راهکارهاي عملیاتی به منظور تسهیل قوانین و رفع مغایرتها و موانع قانونی موجود، به مدیران مرتبط استانی/کشوري است .
وی ادامه داد: کمک فکري، اظهارنظرهاي مشورتی و ارایه پیشنهادات سیاستی موثر به مدیران ارشد دستگاههاي اجرایی استان و دفتر توسعه کارآفرینی وزارت در امر تصمیم گیري و اجراي برنامه هاي توسعه کارآفرینی، ارتباط موثر با سازمانها و نهادهاي مرتبط در استان از جمله دانشگاهها، مراکز رشد و موسسات پژوهشی، شناسایی و مستندسازي تجربیات کارآفرینان استان و برقراري ساز وکارهاي مناسب جهت تعامل مستمر با آنها، کمک فکري و مشاوره به مدیر کل استان جهت پیشبرد اهداف توسعه کارآفرینی استان، بررسی و تشخیص فرصتها و تهدیدهاي کسب و کار در استانها با توجه به مزیتهاي نسبی، رقابتی و ساختار صنعت استان و همچنین روندهاي فناوري در کشور و جهان، ایجاد ارتباط مستمر با خیرین استان و ایجاد فضاي لازم جهت تشکیل جامعه خیرین کارآفرین استان با هدف توسعه کارآفرینی در کشورو ارائه گزارشهاي دوره اي اقدامات و نتایج مطالعات به اداره کل را در دستور کار خود دارد .
فقیه احمدانی عنوان کرد: کانون؛ مجموعه اي است متشکل از کارآفرینان برتر، صاحبنظران و کارشناسان حوزه کارآفرینی استان که به عنوان اتاق فکر کارآفرینی تشکیل میشود و افزود: کارآفرین؛ فردي است که با تکیه بر نوآوري، تشخیص فرصتها و پذیرش مخاطره، ارزش جدیدي به وجود می آورد(جدید در سطح بنگاه/سازمان، بازار/جامعه یا جهان)
فقیه احمدانی، تصریح کرد : کارآفرینی، فعالیت مخاطره پذیري است که هسته اصلی آن نوآوري در مدیریت کسب وکار، خدمت، فرآیند و محصول بوده و نتیجه آن دستیابی به ارزش افزوده بالا، رقابت پذیري، تحصیل ثروت و ایجاد اشتغال مولد است.
در پایان حکم عضویت اعضای هیات امنای کانون تقدیم اعضا شد.
Log in to post comments