نسل جدید بازرگانان استان بوشهر، به کمک دانشگاه خلیج فارس، آموزش های نوین در حوزه تجارت بین الملل را فرا می‌گیرند.

تاریخ انتشار: پنجشنبه 20 آبان 1400
responsive image

نشست مشترک دانشگاه خلیج فارس و اتاق بازرگانی صنایع، معادن و تجارت استان بوشهر در صبح پنجشنبه 2oآذرماه 1400 به منظور ایجاد مرکز پژوهشی مشترک برگزار شد. 
 در این نشست مشترک دکتر عبدالمجید، رئیس دانشگاه خلیج فارس، گفت: حضور بخش خصوصی در دانشگاه فرصت مناسبی برای کارهای مشترک در حوزه کسب و کارهای جدید است.مصلح، عنوان کرد: ما معتقدیم تا ارتباط بین دانشگاه و نهادهای کسب و کاری و صنعت  شکل نگیرد، نباید منتظر اتفاقات مثبت در توسعه کشور باشیم، این حوز در دنیا  قدمت ۱۰۰ ساله دارد و دستاوردهای آن نیز مشهود است.

وی ادامه داد: دانشگاه خلیج فارس، گام هایی در راستای توسعه تعاملات با حوزه صنعت و بازرگانی برداشته‌، ولی تاکنون به نتیجه دلخواه  نرسیده است، اما امروز خوشبینیم که بتوانیم در چهارچوب تفاهم‌نامه‌ های مشترک به فرایند توسعه کسب و کار در استان کمک کنیم.

رئیس دانشگاه خلیج فارس، تصریح کرد:  دانشگاه در تعامل  با بخش خصوصی به دنبال  پیشرفت در حوزه های کسب و کار است.  و باید بگویم  به طور خاص رویای ماست که بتوانیم در حوزه های کسب و کار و تجارت آموزش هایی را در قالب دوره های آکادمیک برای نیروهای متخصص در حوزه تجارت و بازرگانی در تراز بین المللی داشته باشیم.

مصلح ابراز امیدواری کرد: در راستای رسیدن به این مهم قطعا اتاق بازرگانی جامعه هدف ما است و می تواند کمک های خاصی در این امر کند، و دانشگاه خلیج فارس بسیار خرسند است، که اتاق بازرگانی صنایع، معادن و تجارت  در کنار دانشکده کسب و کار و اقتصاد داشته باشد.
در ادامه این نشست دکتر پرویزحاجیانی، معاون توسعه و برنامه ریزی دانشگاه خلیج فارس افزود:دانشکده کسب و کار و اقتصاد محلی برای کمک به کسب و کار های نوین در استان است.، معاون توسعه و برنامه ریزی دانشگاه خلیج فارس، گفت:  راه‌اندازی دانشکده کسب و کار با هدف کمک به توسعه کسب و کارهای نوین در استان بوشهر فعالیت خود را آغاز نموده است.هر دانشکده ما یک همکار متناظر بیرونی دارد و ما برای دانشکده کسب و کار نیز به دنبال یک همکار در بخش  تجارت و بازرگانی  هستیم حوزه فعالیت دانشکده کسب و کار  تربیت نیروی متخصص این حوزه در تراز بین المللی و مساله شناسی استان برای توسعه کسب و کارهای نوین است.


در بخش دیگر این نشست خورشید گزدرازی، رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و تجارت اظهار داشت: همکاری با دانشگاه و حمایت از طرح های پژوهشی و ها و همایش ها در  حوزه‌های مشترک  از علاقه مندی‌های ماست. وی افزود:  بازرگانی در بوشهر قدمت صد ساله‌ای دارد. و نگاهی که تاکنون در اتاق بازرگانی حاکم بوده نگاهی سنتی به کسب و کارهای تجاری است. این مجموعه در این صد سال دستی در حوزه تجارت و صنعت و معدن داشته که، وابسته به معاش مردم بود. البته تاکید می کنم نگاهی که به این حوزه تاکنون بوده نگاه و کارکردی سنتی بود است.  ولی  اکنون نگاه سنتی به این کسب و کارها پاسخگوی نیازهای  امروز استان نیست.

رئیس اتاق بازرگانی،  صنعت ، معدن و تجارت با استقبال از ایجاد مرکز پژوهشی مشترک با دانشگاه خلیج فارس در حوزه های بازرگانی و تجارت گفت: نسل جدید بازرگانان ما نیازمند  آموزش های نوین در حوزه تجارت بین الملل هستند، ما به دنبال ارتباط بیشتری با دانشگاه خلیج فارس هستیم و حرکت به سمت کار کسب و کارهای نوین یکی از چالش های اساسی ماست. 

گزدرازی افزود: ما در حوزه تجارت نیازمند مطالعه موردی بر روی موضوعات متفاوت بازرگانی و ظرفیت‌های آن هستیم برخی از بنادر ما توسعه لازم را نداشته،  و به همین دلیل نتوانسته است باعث رونق اقتصادی منطقه شود، که این امرنیازمند بررسی هر چه بیشتر است.در ادامه این نشست متن تفاهم نامه ها همکاری مشترک و ایجاد مرکز پژوهشی مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

Log in to post comments