جلسه شرکت ها و هسته های مرکز کارآفرینی با مدیر مرکز آی تی در اتاق شبکه سازی

روز چهارشنبه 17 خرداد جلسه ای با موضوعت بررسی وضعیت اینترنت و حجم تخصیصی شرکت ها و هسته های فناور در اتاق شبکه سازی واقع در مرکز مروارید دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
مهندس رضا دهقانی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خلیج فارس در این نشست عنوان داشت: افزایش سرعت باز کردن صفحات اینترنت و افزایش سرعت برای بارگیری و بارگزاری فایل ها در دستور کار است.
وی به دانشجویان نوید داد: برای افزایش پلکانی سرعت اینترنت بر اساس مصرف، پروژه جدیدی تعریف شده است و زیر ساخت لازم جهت ارائه خدمات ویپ شرکتهای ارائه دهنده در حال فراهم شدن است.
مهندس دهقانی برای نمایندگان شرکتهای دانشبنیان، سامانه ftp دانشگاه را تشریح کرد و افزود: شما برای بارگیری نرم افزارهای مورد نیاز خود میتوانید از این سامانه استفاده کرده تا در مصرف بسته های اینترنت خود به صورت بهینه عمل کنید.
مهندس دهقانی تصریح کرد: دانشگاه خلیج فارس این امکان را دارد که خدمان آی پی ایستا بین المللی به شرکت های دانشبنیان اختصاص دهد.
در این جلسه نماینده هر کدام از هسته ها و شرکت های واقع در مرکز کارآفرینی و نوآوری به بیان دغدغه و مشکلات خود درباره ی اینترنت و نوع استفاده خود پرداختند و پیشنهادهای خود را به مدیر مرکز آی تی بیان نمودند.
گزارش تصویری:





Log in to post comments