طرح ضیافت غدیر در دانشگاه خلیج فارس اجرا شد

تاریخ انتشار: چهارشنبه 29 تیر 1401
responsive image

به مناسبت عید غدیر برای هزار و ۱۰۰ نفر غذی گرم پخت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، دکتر علی دیندارلو معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس گفت: برای اجرای طرح ضیافت غدیر ۱۶ میلیون تومان هزینه شده است تا در روز عید غذای گرم به دست مردم برسد.

وی افزود: هیات محبین اهل بیت و بسیج دانشجویی دانشگاه خلیج فارس با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه توانستند برای تامین و تهیه اقلام مورد نیاز پخت غذا از ظرفیت خیرین محترم و بنیاد غدیر استان بهره ببرند.

دیندارلو تصریح کرد: غذاهای پخت شده در میان دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی، نیازمندان، کارگران و عموم مردم توزیع شده است.

Log in to post comments