تدریس عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس در دانشگاه لوگزامبورگ

تاریخ انتشار: سه شنبه 31 خرداد 1401
responsive image

دکتر زهره زاهدی عضوهییت علمی گروه علم اطلاعات دانشگاه خلیج فارس و پژوهشگر دانشگاه لایدن هلند به دعوت انجمن اروپایی علم داده European Association of Data Science (EuADS) و دانشگاه لوگزامبورگ در مدرسه تابستانی علم داده برای رسانه های اجتماعی EuADS Summer School Data Science for Social Media که در تاریخ 24 الی 27 خردادماه 1401 در کشور لوگزامبورگ برگزار شد به تدریس پرداخت. مخاطبان مدرسه تابستانی علم داده اساتید، دانشجویان دکتری، و پژوهشگران فوق دکتری حوزه علم داده، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بودند. عنوان درس کاربردها و چالش های شاخص های رسانه های اجتماعی و محورهای تدریس شامل تعریف و تفسیر، چالش ها، محدودیتها، امکانات و کاربرد و تجزیه و تحلیل داده های رسانه های اجتماعی بود.  درس مذکور با استقبال خوب مخاطبین این مدرسه تابستانی روبرو شد و سوالات و بحث های مختلفی پیرامون موضوع درس را بهمراه داشت. در پایان از مشارکت ارزشمند ایشان به مدرسه تابستانی امسال قدردانی بعمل آمد. انجمن اروپایی علم داده یک شبکه اروپایی متشکل از متخصصان داده است که با هدف ایجاد محیطی برای تقویت ارتباطات و همکاری بین همه ذینفعان علم داده شکل گرفته است. این انجمن با توسعه مدل‌ها، روش‌ها و ابزارهای علم داده، محیطی منحصربفرد برای ارائه و بحث درباره روش‌ها و مدل‌های جدید فراهم می‌کند و ذینفعان و تصمیم گیرندگان را در این زمینه گرد هم می‌آورد تا به چالش‌های علم داده در جهان بپردازند. اطلاعات بیشتر در خصوص این مدرسه تابستانی از طریق لینک زیر قابل دسترسی می باشد:

Log in to post comments