پنج شنبه ٢٥ مهر ١٣٩٨

صفحه اصلی > اخبار

ارتباط با حوزه‌های مزیتی صنعت اولویت دانشگاه خلیج‌فارس است
بوشهر_ایرنا_ رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: رویکرد کارآفرینی و ارتباط با صنعت بویژه در حوزه‌های مزیتی در اولویت برنامه‌های این دانشگاه قرار دارد. عبدالمجید مصلح چهارشنبه‌شب در نشست با معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: روزهایی که با صنعت نشست داریم و مرور برنامه‌ها و کارهای مشترک را انجام می‌دهیم از روزهای خوب کاری دانشگاه خلیج فارس است.
 ١٧:٠٥ - پنج شنبه ٢٥ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
قوانین بالادستی مانع اصلی در توسعه بنادر کشور
یازدهمین جلسه از سلسله نشست های مکتب بوشهر:« هوشمندسازی بنادر ، زیرساخت ها و متدولوژی » برگزار شد.
 ١٢:٣٩ - دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مهندس درویش فعال محیط زیست: امروز در کشور ما دو عنصر آب و خاک با بیشترین تهدید و آلودگی روبرو است
مهندس محمد درویش از فعالان حوزه محیط زیست، بمناسبت هفته جهانی حیات وحش روز دوشنبه 15 مهر در سالن ابن سینا دانشگاه خلیج فارس به سخنرانی پرداخت.
 ١٢:١٩ - سه شنبه ١٦ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر رضا آذین: انجام 6 پروژه دکترا و کارشناسی ارشد حاصل دیپلماسی علم و فناوری دانشگاه خلیج فارس
دهمین جلسه از سلسه نشست های "مکتب بوشهر" روز یکشنبه 14 مهر با موضوع " دیپلماسی علم و فناوری" و سخنرانی دکتر رضا آذین در دانشکده هنر و معماری دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
 ١٢:٥٠ - دوشنبه ١٥ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
نشست تخصصی و رویداد فناورانه از ایده تا عمل برگزار شد
نشست تخصصی و رویداد فناورانه "از ایده تا عمل" با همکاری پژوهشکده خلیج فارس و دانشگاه عولم پزشکی بوشهر، روز چهارشنبه 10 مهر ماه در سالن فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خلیج فارس با محورهای شتابدهی استارت آپ های تخصصی حوزه فناوری های زیستی، توسعه و تجاری سازی ایده های فناورانه و دانش بنیان، آموزش و راهبری کسب و کارهای نوپا و انجام تحقیق، توسعه و تولید قراردادی برگزار شد.
 ١٢:٤١ - شنبه ١٣ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>