يکشنبه ١٧ آذر ١٣٩٨

صفحه اصلی > نمایش اطلاعیه ها
اخبار > دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برازجان بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد

احتراما به اطلاع می رساند با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش مبنی بر اینکه پذیرش و ثبت نام دانشجویان  براساس سوابق تحصیلی در مرحله تکمیل ظرفیت جهت نیمسال دوم 99-98 باید از طریق دانشگاه ها و موسسات از تاریخ 1398/08/28 لغایت 1398/10/25 انجام گیرد، لذا شایسته است اقدامات لازم جهت اطلاع رسانی کامل از طریق صدا وسیما، سایت دانشگاه و نصب بنر صورت پذیرد. لازم به ذکر است که دانشگاه در مرحله تکمیل ظرفیت از داوطلبان در رشته های گیاه پزشکی، علوم و مهندسی باغبانی و مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی در دانشکده کشاورزی و در رشته علوم و مهندسی شیلات در دانشگاه خلیج فارس پذیرش و ثبت نام بعمل می آید.
علاقمندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه و زمان ثبت نام به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نمایند.

١٤:٣٤ - دوشنبه ٤ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ٢٨٠٠    /    تعداد نمایش : ١٤١