يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٨

صفحه اصلی > نمایش اطلاعیه ها
اخبار > اطلاعیه استفاده از خدمات مجموعه آموزشی- فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در شمال کشور

اطلاعیه استفاده از خدمات مجموعه آموزشی- فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در شمال کشور

به اطلاع کلیه همکاران گرامی می رساند اولین سامانه رزرواسیون رفاهی _ دانشگاهی کشور توسط دانشگاه فردوسی مشهد راه اندازی شده است. لذا  از اعضای محترم هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاهها ، مراکز و موسسات آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  متقاضی استفاده از خدمات مجموعه آموزشی- فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در شمال کشور ( بهشهر) دعوت می شود تا با مراجعه به سایت سرویس به نشانی http://service.um.ac.ir ضمن آشنایی بیشتر با مجموعه و آگاهی از خدمات، نسبت به ثبت نام و اخذ واچر به صورت اینترنتی اقدام نمایند.
ضمنأ دانشگاهها ، سایر مراکز و موسسات آموزش عالی که متقاضی استفاده ازخدمات این مجموعه در قالب قرارداد مدت دار  (گارانتی) می باشند، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و انجام هماهنگی¬های لازم  و یا در صورت بروز مشکل احتمالی در سامانه ، با کارشناس مربوطه ستاد رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد ( سرکار خانم نظافتی)  به شماره تلفن 38802239-051 همه روزه از ساعت 7 تا 14:30 به جز پنج شنبه ها و تعطیلات رسمی، تماس حاصل نمایند.

نشانی : استان مازندران ـ شهرستان بهشهر ـ منطقه زاغمرز ـ بعد از میدان بندر امیرآباد (به طرف نیروگاه نکاء) ـ مجموعه آموزشی ـ فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد

١٤:٢١ - يکشنبه ١٤ مهر ١٣٩٨    /    شماره : ٢٦٩٠    /    تعداد نمایش : ٣٤٣