دوشنبه ٠٦ بهمن ١٣٩٩

اخبار > روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس ترور دکتر محسن فخری زاده را به خانواده ایشان و ملت بزرگ ایران تسلیت می گوید.

شنیدن  شهادت فرزندان این مرز بوم خبر عجیبی نبود چرا که این کشور با مردمی بزرگ سالهاست بهای آزادی، آزداگی و استقلال را با خون عزیزترین و فرهیخته ترین فرزندان خود پرداخت کرده است. شهادت راه و رسم انسانهای خدا باوری است که زندگی امامان معصوم چراغ راه هدایتشان بوده است.
شنیدن خبر شهادت یکی از دانشمندان افتخار آفرین این مملکت و فرزند راستین  ملک و میهن شهید محسن فخری زاده موجی از تاثر و تالم را در بین هموطنان عزیز  برانگیخت و جامعه علمی کشور را دراندوه،  بهت و حیرت فرو برد.
روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تسلیت شهادت این دانشمند، رفتار وحشیانه در ترور دکتر محسن فخری زاده را محکوم کرده و از رفتار منافقانه کشورهای منادی آزادی، دموکراسی و حقوق بشر حیرت زده است. اکنون این سوال پیش روی اندیشمندان است که: چگونه می توان با رفتار و معیاری دوگانه در برخورد با  پدیده های زشت اجتماعی جهان را جای امن تری برای زیست همه ی افراد با پذیرش تنوع فکری، مذهبی و قومی ساخت.

١٨:٤٢ - شنبه ٨ آذر ١٣٩٩    /    شماره : ٣٤٧٠    /    تعداد نمایش : ١١٥