جمعه ٠٤ مهر ١٣٩٩

دانشجویانی عزیز
همکاران ارجمند

باسلام و احترام

سال تحصیلی جدید توام با تولد ماه مهر و دوستی، شروع فصل رنگ ها و  آغاز  مبارک، میمون و خجسته فصل دانش اندوزی را به همه ی همکاران گرامی و دانشجویان عزیز تبریک عرض می کنم و با نام و یاد ایزدمنان فصل تازه ای از تلاش و کوشش برای ترسیم شکوه جاودانگی را آغاز می کنیم.

سال تحصیلی را در حالی شروع می کنیم که سایه ویروس کرونا هنوز بر فضاهای عمومی سنگینی می کند و اجازه حضور شایسته دانشجویان را از ما گرفته است. در این شرایط سخت سعی شد سال تحصیلی جدید را با خبرهای خوب تاسیس سه دانشکده جدید و ایجاد فضاهای ورزشی شروع کنیم، چرا که کار کردن و امید داشتن در شرایط سخت یکی از باورهای قلبی و ایمانی ماست.

باور ما این است که، سرنوشت این مملکت فقط با دستان پرتوان تک تک ما تغییر می کند و می توانیم آنچه را که لایق و شایسته آنیم بسازیم و برای آیندگان نیز به یادگار بگذاریم، با همین اعنقاد و ایمان قلبی  در این دانشگاه رسالتی را برای خود ترسیم و در سند چشم انداز دانشگاه نیز برآن تاکید کرده ایم، تا آنچه شما دانشجویان عزیز و سرمایه های مادی و معنوی ایران بزرگ را به موفقیت می رساند فراهم آوریم، و به همراه هم نام غرورآفرین خلیج فارس را بیش از پیش بلند آوازه کنیم و این مهم میسر نمی شود مگر با همدلی و همراهی همه ی کسانی که دل در گرو پیشرفت، آبادانی و آزادی این سرزمین کهن دارند.

و اما اکنون که از حضور گرم و صمیمی شما که صفا و جلوه ای دیگر به محیط دانشگاه می بخشد، به دلیل شرایط حاکم بر جامعه و فراگیری ویروس کرونا، محرومیم، تمام سعی و تلاش ما این است که شرایطی فراهم شود تا ضمن حفظ سلامت شما، کوچکترین خللی نیز در برنامه ها ی تحصیلی اتان به وجود نیاید.

امید است در آینده ای نزدیک شاهد حضور گرم، صمیمی و پرشور شما دانشجویان عزیز در دانشگاه خلیج فارس بوده و از نزدیک حضورتان را جشن گرفته و در مراسمی باشکوه  به نظاره بنشینیم.

در پایان از تلاش های همه ی همکاران ارجمند هیات علمی، کارکنان گرانقدر و همراهی دانشجویان گرامی در طول نیمسال گذشته قدردانی می کنم و همدلی ستودنی همه عزیزان که سبب شدند تا بتوانیم در کنار هم سختی هایی که ناخواسته به وجود آمد را پشت سر گذاشته، و نیم سال تحصیلی  گذشته را با موفقیت به پایان برسانیم، ارج می گذاریم.

به امید فردای بهتر / عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس

١٤:٢٠ - يکشنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٩    /    شماره : ٣٣٤٧    /    تعداد نمایش : ٣٥٧