جمعه ٠٤ مهر ١٣٩٩

اخبار > مدیر امور آموزشی دانشگاه خلیج فارس: آغاز تحصیل دانشجویان نوورود دانشگاه خلیج فارس از نیمه دوم آبان ماه

اتحاد خبر - مهشید شهنه مطلق: مدیر امور آموزشی دانشگاه خلیج فارس گفت: دانشجویان نوورود پس از اعلام نتایج کنکور از نیمه دوم آبان ماه به صورت مجازی شروع به تحصیل خواهند کرد.
خسرو محمدی در گفتگو با اتحاد خبر اظهار کرد: بازگشایی کلاس ها به علت شرایط خاص کرونایی به صورت مجازی خواهد بود. البته ممکن است برخی از دروس دکتری به صورت حضوری باشد.

وی ادامه داد: برخی از دروس عملی به تشخیص گروه تخصصی به صورت مجازی ارائه می شود و برای دروسی که به صورت مجازی قابل ارائه نیستند، منتظر عادی شدن شرایط جهت برگزاری کلاسها به صورت حضوری خواهیم ماند.

محمدی بیان کرد: باتوجه به شرایط ویژه جاری بیش از 99 درصد کلاس ها به صورت غیرحضوری هستند.

وی با بیان اینکه نیم سال اول تحصیلی سال ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ برای دانشجویان شاغل به تحصیل فعلی از ۲۹ شهریورماه خواهد بود، تاکید کرد: دانشجویان نوورود نیز پس از اعلام نتایج کنکور از نیمه دوم آبان ماه به صورت مجازی شروع به تحصیل خواهند کرد.

مدیر امور آموزشی دانشگاه خلیج فارس گفت: کلیه فرایند ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان نو ورود بصورت الکترونیکی انجام و در زمان مقرر اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه حدود شش هزار و ۷۰۰ نفر تعداد کل دانشجوها در دانشگاه خلیج فارس بوشهر تحصیل می کنند، تصریح کرد: یک هزار و ۲۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۶۹۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۶۱ دانشجو در مقطع دکتری تحصیل می کنند.

مدیر امور آموزشی دانشگاه خلیج فارس عنوان کرد: دانشگاه خلیج فارس در ۲۹ رشته در مقطع کارشناسی، ۴۹ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۲ رشته در مقطع دکتری دانشجو می پذیرد.

محمدی با اشاره به اینکه در سال ۹۹ دو رشته جدید به دانشگاه خلیج فارس بوشهر اضافه شده است، خاطر نشان کرد: رشته مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت کارآفرینی و رشته مهندسی عمران گرایش مهندسی مدیریت منابع آب در مقطع کارشناسی ارشد اضافه شده است.

لینک خبر

١٠:٣٥ - يکشنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٩    /    شماره : ٣٣٤٢    /    تعداد نمایش : ٣٤٢