يکشنبه ٢٢ تير ١٣٩٩

اخبار > پنجاه و هشتمین سری از سخنرانی های نخبگان بین الملل با عنوانِ آشنایی با تصاویر ماهواره ای ساز و کاربرد آن در خلیج فارس به صورت وبینار تشکیل شد .

پنجاه و هشتمین سری از سخنرانی های نخبگان بین الملل در روز چهارشنبه چهارم تیرماه 1399 با عنوانِ آشنایی با تصاویر ماهواره ای ساز و کاربرد آن در خلیج فارس به صورت وبینار  اساتید و دانشجویان  تشکیل شد .

در این وبینار تخصصی تمرکز بر روی موضوعِ کاربرد تصاویر ماهواره ای در خلیج فارس بود. پروفسور استفانو زکتو از مرکز تحقیقات ملی ایتالیا در این نشست مجازی برای حاضران، ماهواره ای را که با آن عکس های ماهواره ای از خلیج فارس تواند ثبت می کند، تشریح کرد .وی گفت: عکس های این ماهواره می تواند به بهتر شدن اجرای برنامه ها در خلیج فارس کمک کند

زکتو با اشاره به کار بیست و چهار ساعته این ماهواره اشاره کرد و گفت: این ماهواره بر روی انواع مدل های مغناطیسی و اطلاعات جغرافیایی تمرکز دارد .
در این سمینار همچنین در مورد تصاویر ماهواره ای SAR و کاربردهای آن ها در خلیج فارس بحث گردید. ایشان در مورد نحوه تشکیل تصاویر SAR از سطح دریا و تاثیر عوامل مختلف جوی بر روی آن و کاربردهای مختلف این تصاویر در شناسایی لکه های نفتی، شناسایی کشتی ها و استخراج میدان باد مورد بررسی قرار گرفت.
سخنران بعدی این نشست دکتر احمد کشاورز از گروه مهندسی برق بود، که در مورد الگوریتم های مختلف پردازشی مانند 2D-CWT و NSCT و RES-NET برای استخراج میدان باد از تصاویر ماهواره ایfi hvhmi  SAR  به ارایه یافته های خود پرداختند.
در این نشست همچنین مزایا و معایب این الگوریتم ها و  نحوه جمع آوری داده های SAR از سایت های مرتبط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

٢٢:١٩ - چهارشنبه ٤ تير ١٣٩٩    /    شماره : ٣٢٠٩    /    تعداد نمایش : ٩٩