پنج شنبه ٠٨ خرداد ١٣٩٩

اخبار > کارخانه نوآوری بوشهر با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح شد

کارخانه نوآوری بوشهر با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح شد

کارخانه نوآوری بوشهر روز سه شنبه 30  اردیبهشت با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر، دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس و سایر مسئولین ملی و استانی افتتاح شد.
کارخانه نورآوری بوشهر با حمایت معاونت علمی و فناوری و نام "مروارید"، با زیر بنای 3000 مترمربع در محل پردیس 2 دانشگاه خلیج فارس افتتاح و محل استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.
کارخانه های نوآوری بازیگران جدید در حوزه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی هستند که مفهوم نوینی را از هم‌افزآیی برای فعالان زیست بوم نوآوری با خود به همراه می آورند.
کارخانه‌های نوآوری محل تجمع شرکت های نوپای دانش بنیان  است و خدمات مورد نیاز و مرتبط با آنها نیز بصورت متمرکز در کنار آنها فراهم می‌شود و بنا است در محیط این کارخانه‌ها، نوآوری ها رشد یافته و راهکارهای جدید برای حل مسائل موجود ارائه شود.

١١:١٦ - سه شنبه ٣٠ ارديبهشت ١٣٩٩    /    شماره : ٣١٣٨    /    تعداد نمایش : ١٨٩