چهارشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٩

اخبار > سومین محصول فناورانه ضد ویروس کرونا با همکاری دانشگاه خلیج فارس تولید شد

سومین محصول فناورانه ضد ویروس کرونا با همکاری دانشگاه خلیج فارس تولید شد

ماسک ضد ویروس کرونا بعنوان سومین محصول دانش بنیان با همکاری دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه آزاد اهرم در استان بوشهر تولید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، سایز ویروس کرونا بین ۱۲۰تا ۱۶۰نانومتر می باشد که این ویروس و حتی این سایز از ذره ها از ماسک های معمولی به راحتی عبورمی‌کنند؛بنابراین برای عدم ورود و خروج ویروس ها باید از سایز پایین تر از ۱۲۰نانومتر در ماسک ها استفاده شود که در این صورت فرد استفاده کننده نمی‌تواند به راحتی تنفس کند.
تیم دانش بنیان پریچه با سرپرستی حامد پریچه و مسئول فنی سید امید رضا موسوی با خلاقیت و نوآوری برای اولین بار دست به طراحی و استفاده از یک ساختار جدید برای تولید ماسک زده است.
این تیم با استفاده از میکرومواد، از یک ساختار چند لایه‌ و شبکه‌ای تو در تو برای ماسک‌های خود استفاده کرده است و در لایه میانی آن خاصیت صابونی به کار برده شده است که هنگام عبور ویروس، قارچ و باکتری، آن را به دام انداخته و با توجه به این که لایه بیرونی(غشای) ویروس کرونا از جنس چربی(لیپید) است می تواند آن را درخود حل کرده و در نتیجه آن را خنثی نماید.

١٢:٢٢ - سه شنبه ٢٧ اسفند ١٣٩٨    /    شماره : ٣٠٧٨    /    تعداد نمایش : ٦٣٤