دوشنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٨

اخبار > رویداد دانش آموزی از ایده تا تجاری سازی در شهر گناوه برگزار شد

رویداد دانش آموزی از ایده تا تجاری سازی در شهر گناوه برگزار شد

رویداد از ایده تا تجاری سازی دانش آموزی با حضور 150 شرکت کننده (صنایع و خدمات نوآور)  و با هدف ارتقاء سطح تفکر، ترغیب به ایده‌های خلاقانه، آشنایی با نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر و ایجاد بستری مناسب جهت ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانش‌آموزان و با همکاری کانون کارآفرینی دانشگاه خلیج فارس، اداره کل آموزش و پرورش استان و شهرداری گناوه از روز چهارشنبه ۱۶بهمن تا جمعه ۱۸بهمن ماه در فرهنگسرای خلیج فارس شهر گناوه برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این رویداد عبدالمجید تقدسی نیا تسهیلگر رویداد توضیحاتی در‌خصوص روند سه روزه برگزاری این برنامه ارائه کرد. در ادامه ۶۲ ایده توسط دانش‌آموزان ارائه شد که با رای شرکت ‌کنندگان ۱۲ ایده انتخاب شده و دانش‌آموزان برای رقابت اقدام به تیم سازی نمودند.
در اختتامیه‌ی این رویداد که روز جمعه 18 بهمن در سالن استاد بهزاد گناوه برگزار شد، دانش آموزان ‌در ۱۲ تیم به تشریح ایده های خود پرداختند که در پایان با رای داوران ایده‌های تیم‌ جَلدی درحوزه‌ی حمل و نقل مقام اول، تیم reborn  در حوزه سالمندان  مقام دوم و تیم پاویون لیان در حوزه معماری  مقام سوم را کسب نمودند.

١٤:٤١ - يکشنبه ٢٠ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ٣٠٢٩    /    تعداد نمایش : ١٩١