دوشنبه ٢٣ تير ١٣٩٩

اخبار > چاپ مقاله داغ و پراستناد (Hot Paper) توسط فریبا سهرابی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس

مقاله: ادامه پراکنش توتا ابسولوتا  (   Tuta absoluta) در آسیا,خسارت,مدیریت و چالش های آینده (Tuta absoluta continues to disperse in Asia: damage, ongoing management and future challenges )    با همکاری 16 نویسنده بین المللی از آسیا و اروپا  در   ژرنال تخصصی علوم آفات  (Journal of Pest Science ) در سال  2018 بچاپ رسید. این مجله علمی  دارای ضریب تاثیر  4/4، است،  که جزء 2 درصد برتر مجلات طبقه Entomology در JCR  می باشد،  این مقاله  امسال به عنوان Hot Paper یا مقاله داغ و پراستناد شناخته شده است،  در این اثر نویسندگان آن به بررسی وضعیت فعلی مینوز گوجه فرنگی Tuta Absoluta در آسیا، خسارت، اثرات اقتصادی و دلایل انتشار سریع آن در بین کشورهای جهان پرداخته اند. نویسنده همکار این مقاله از کشور ایران خانم دکتر فریبا سهرابی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس می باشد. روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک می گوید.

لینک مقاله

١٢:٢٦ - سه شنبه ١٥ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ٣٠١٧    /    تعداد نمایش : ٣٧٠