يکشنبه ٠٦ مهر ١٣٩٩

اخبار > چهل و پنجمین سخنرانی علمی، از سري سخنراني‌هاي نخبگان بين‌المللي با موضوع یادگیری ماشین برای تجارت بازرگانی برگزار شد

چهل و پنجمین سخنرانی علمی، از سري سخنراني‌هاي نخبگان بين‌المللي روز یکشنبه 6 بهمن با سخنرانی دکتر رضا محمدی عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه آمستردام هلند و با موضوع یادگیری ماشین برای تجارت بازرگانی در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
دکتر رضا محمدی در این نشست علمی  به بیان مطالبی در خصوص روش های تحلیل Big data در تجارت بازرگانی و تشریح دستاوردها و نتایج کاربردی آن در شرکت های بازرگانی هلند پرداختند.
در این نشست دکتر محمدی با تاکید بر لزوم توسعه همکاری بین هسته های پژوهشی علوم داده دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه آمستردام هلند، خواستار افزایش همکاری های علمی و توسعه تحقیقات با محوریت دفتر روابط بین الملل و دانشکده های مرتبط با این حوزه شدند.

١٥:١٣ - سه شنبه ٨ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ٣٠٠٦    /    تعداد نمایش : ٣٨٦