دوشنبه ٠٥ خرداد ١٣٩٩

اخبار > دفاع دانشجوی برگزیده آموزشی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس در مقطع دکترای رشته آمار

دفاع دانشجوی برگزیده آموزشی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس در مقطع دکترای رشته آمار

جلسه دفاع از رساله دکتری آقای حمید کرمی کبیر دانشجوی برگزیده آموزشی و پژوهشی دکتری رشته‌ی آمار، به راهنمایی آقای دکتر محمود افشاری در تاریخ دوشنبه 23/10/1398 برگزار گردید.
در این رساله به بررسی مسئله‌ی برآورد انقباضی بردار پارامتر مکان در توزیع‌های چندمتغیره بیضوی پرداخته شده است. این برآورد با رویکردهای کلاسیک، بیزی و بیزی موجکی و با استفاده از تابع زیان تعادل انجام شده است. از آن‌جا که استنباط آماری در نهایت منجر به ارائه‌ی یک برآوردگر آستانه نرم موجکی انقباضی می‌شود، این رساله در حوزه کاربردی از اهمیت زیادی برخوردار است، که از آن جمله می‌توان به کاربرد آن در تصویر برداری پزشکی  و سی‌تی اسکن ، جداسازی بافت‌های مغزی از تصاویر تشدید مغناطیس، تشخیص خودکار خوشه‌های میکروکلسیفیکاسیون، تحلیل تصاویر طیفی تشدید مغناطیسی و عملکردهای تشدید مغناطیسی، فشرده‌سازی تصاویر، کاهش نویز، نویززدایی در سیگنال های   (الکتروکاردیوگرام )،  بهبود کیفیت تصویر و نویززدایی چندبعدی اشاره کرد. در این رساله به عنوان مثال کاربردی به نویززدایی از تصاویری که از توزیع‌های چندمتغیره بیضوی پیروی می‌کنند پرداخته شده است.
مقالات مستخرج از این رساله شامل 7 مقاله ISI است که 2 مقاله از آن در سطح Q1 بوده که برای رشته‌ی آمار تقریباً کمتر اتفاق می‌افتد. 4 مقاله از این رساله در کنفرانس‌های  بین‌المللی و ملی  ارائه شده است و 6 مقاله‌ی ISI، ISC و کنفرانسی (چاپ و پذیرش شده) خارج از موضوع رساله در زمینه داده‌ها و شبیه‌سازی، حاصل پژوهش دانشجو در مدت  تحصیل خود در دوره دکتری در دانشگاه خلیج فارس به راهنمایی دکتر محمود افشاری بوده است. لازم به ذکر است که کیفیت این رساله و مقالات مستخرج از آن طوری بود که چندین بار توسط استاد داور خارجی مورد تمجید و ستایش قرار گرفته و از نقش موثر گروه آمار دانشگاه خلیج فارس در تربیت فارغ ‌التحصیلان دکتری در چنین سطح بالایی تقدیر به عمل آوردند.
لازم به توضیح است آقای حمید کرمی کبیر در مدت تحصیل خود در دانشگاه خلیج فارس علاوه بر تدریس دروس تخصصی آمار، سه‌‌بار به عنوان دانشجوی برگزیده آموزشی و پژوهشی (دانشجوی پژوهشگر برتر) انتخاب شده است.

١٢:٢٩ - سه شنبه ٢٤ دی ١٣٩٨    /    شماره : ٢٩٦٩    /    تعداد نمایش : ٧٦٢