يکشنبه ١٧ آذر ١٣٩٨

اخبار > با حکم وزیر علوم، دکتر حبیب رستمی بمدت 3 سال بعنوان رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس ابقاء شد

دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر حبیب رستمی عضو هیات علمی دانشگاه خلیج فارس را بمدت 3 سال دیگر بعنوان رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس منصوب نمود.
در این حکم آمده است: امید است با تعامل موثر با مدیریت استان و سایر دستگاه های اجرایی شرایط مناسب برای توسعه پارک و حل مشکلات پیش روی شرکت ها و موسسات دانش بنیان فراهم آورید و با ایجاد روابط موثر و هدفمند با دانشگاه های استان، بهره گیری دانشگاهیان را از ظرفیت های پارک علم و فناوری در صدر برنامه های خود قرار دهید. انتظار می رود با ارزیابی عملکرد این پارک در اعتلای جایگاه آن اهتمام ورزید و زمینه ارتقای کمی و کیفی خدمات و حمایت های مورد نیاز را برای توسعه کسب و کار موسسات و همچنین، بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی و غیر دولتی مهیا سازید. مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و کارآفرینی منطقه و همکاری با نقش آفرینان اصلی این زیست بوم از دیگر موضاعات مهمی است که ضرورت دارد مورد توجه جنابعالی و همکاران محترم در پارک علم وفناوری خلیج فارس قرار گیرد.
روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس ضمن تبریک این ابقاء به دکتر حبیب رستمی، توفیقات روز افزون ایشان را از خداوند بزرگ مسئلت می نماید.

٠٩:٠٠ - دوشنبه ٤ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ٢٧٩٧    /    تعداد نمایش : ١٧٨