شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٨

اخبار > بزودی دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه کوردبای اسپانیا در تبادل دانشجو و استاد همکاری می کنند

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس، شرایط تبادل استاد و دانشجو برای دانشگاه خلیج فارس با دانشگاه کوردوبای اسپانیا (ویژه دانشکده ادبیات و علوم انسانی) فراهم شده است.

دکتر آرش خسروی مدیر رولبط بین الملل و امور دانشویان خارجی گفت: پیرو مذاکرات صورت گرفته با دانشگاه کوردوبا در اسپانیا، جهت اجرایی سازی بندهای تفاهم‌نامه و اقدام مشترک در برنامه اراسموس‌پلاس اتحادیه اروپا، موافقتنامه‌ای بین دو دانشگاه برای بازه زمانی سالهای  2019 تا 2021 جهت فراهم ساختن فرصت‌های مطالعاتی و تبادل استادان و دانشجویان منعقد گردیده است که توسط اتحادیه اروپا تامین مالی می‌گردد.

مدیر روابط بین الملل دانشگاه خلیج فارس افزود: باهماهنگی های صورت گرفته تبادل استاد و دانشجو از دانشگاه خلیج فارس به دانشگاه کوردوبا و برعکس در بهار 2020 فراهم شده است که براساس سیاست‌های بین‌المللی‌سازی دانشگاه، بصورت اختصاصی برای دانشکده ادبیات و علوم انسانی در نظر گرفته شده است. شرایط  و نحوه پذیرش این برنامه به دانشکده ادبیات و علوم انسانی جهت اطلاع رسانی به دانشجویان  و اعضای هیات علمی ارسال گردیده است.

اطلاعات بیشتر

١٣:٢٨ - چهارشنبه ١٥ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ٢٧٦٢    /    تعداد نمایش : ٤٠١