شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٨

اخبار > ویژه برنامه ی «از انقلاب دوم تا گام دوم انقلاب» به مناسبت روز 13 آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

ویژه برنامه ی «از انقلاب دوم تا گام دوم انقلاب» به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با همت بسیج دانشجویی دانشگاه خلیج فارس روز شنبه 12 آبان در سالن اجتماعات دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد.
در این  مراسم، ویژه برنامه مناظره با موضوع "تعامل با غرب" با حضور حجت الاسلام سید مهدی مطلبی پور و مبین کرباسی برگزار و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
در پایان این مراسم با حضور حجت الاسلام جمالی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خلیج فارس از خانواده ی شهید نادر مهدوی و همچنین پاسداران شرکت کننده در عملیات دستگیری تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس با اهداء هدایایی تقدیر بعمل آمد.

١٥:٠٣ - دوشنبه ١٣ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ٢٧٥٤    /    تعداد نمایش : ١٢٩