يکشنبه ٢٨ مهر ١٣٩٨

اخبار > مهندس درویش فعال محیط زیست: امروز در کشور ما دو عنصر آب و خاک با بیشترین تهدید و آلودگی روبرو است

مهندس محمد درویش از فعالان حوزه محیط زیست، بمناسبت هفته جهانی حیات وحش روز دوشنبه 15 مهر در سالن ابن سینا دانشگاه خلیج فارس به سخنرانی پرداخت.
مهندس محمد درویش در این نشست گفت: امروز در کشور ما دو عنصر آب و خاک با بیشترین تهدید و آلودگی روبرو است و مهم ترین تهدید محیط زیستی کشور را می توان یکی بحران آب و دیگری خطر فرسایش خاک دانست.
این فعال محیط زیست افزود: میزان فرسایش خاک در ایران بسیار زیاد است و بر اساس تحقیقات صورت گرفته این میزان فرسایش نسبت به میانگین فرسایش کشورهای دنیا چندین برابر است.
مهندس درویش ادامه داد: ما با این شدت فرسایش خاک و برداشت بی‌رویه و استخراج مداوم از معادن سنگ موجب تخریب محیط زیست و زیستگاه  حیوانات و پرندگان خواهیم شد و در آینده با این روش هیچ محیط زیست سالم و زیستگاه مناسبی برای حیات وحش نخواهیم داشت.
وی با اشاره به وضعیت زیست محیطی جنوب کشور گفت: شما استانی مانند خوستان را در نظر بگیرید، این استان یکی از ثروتمند ترین استان های کشور از لحاظ انرژی است. حدود یک سوم آب کشور در این استان جاری است، بیشترین آمار زاد و ولد و کمترین رشد جمعیت را داشته و 95 درصد مردم این استان اظهار کرده اند اگر شرایطی فراهم شود از این استان مهاجرت خواهند کرد چون این استان گرفتار بدی آب و هوا و آلودگی است.
مهندس درویش در پایان سخنان خود محیط زیست را ضامن کیفیت توسعه پایدار در کشور دانسته و خواستار آگاهی رسانی به مردم در این خصوص گردید.
لازم به توضیح است بمناسبت هفته جهانی حیات وحش برنامه های متنوعی مانند کارگاه آموزشی اصول پرنده نگری، تور تفریحی – آموزشی، درختکاری و کارگاه آموزشی با زباله چه کنیم توسط مرکز آموزش های پیشرفته دانشگاه خلیج فارس برگزار می شود.

١٢:١٩ - سه شنبه ١٦ مهر ١٣٩٨    /    شماره : ٢٦٩٢    /    تعداد نمایش : ٢٢١