يکشنبه ٢٨ مهر ١٣٩٨

اخبار > نشست تخصصی و رویداد فناورانه از ایده تا عمل برگزار شد

نشست تخصصی و رویداد فناورانه از ایده تا عمل برگزار شد

نشست تخصصی و رویداد فناورانه "از ایده تا عمل" با همکاری پژوهشکده خلیج فارس و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، روز چهارشنبه 10 مهر ماه در سالن فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خلیج فارس با محورهای شتابدهی استارت آپ های تخصصی حوزه فناوری های زیستی، توسعه و تجاری سازی ایده های فناورانه و دانش بنیان، آموزش و راهبری کسب و کارهای نوپا و انجام تحقیق، توسعه و تولید قراردادی برگزار شد.
در این نشست دکتر امیرحسین کارآگاه مدیرعامل شرکت شتاب دهنده پرسیس ژن گفت: شرکت پرسیس ژن اولین شرکت شتاب دهنده فعال در حوزه دارویی کشور است که به نوعی نقش حلقه مفقوده بین ایده ها و پروژه های آزمایشگاهی تا رسیدن به محصول تجاری را بر عهده دارد.
دکتر کارآگاه ادامه داد: اینکه نام شتاب دهنده برای این شرکت انتخاب شده است بر این مفهوم است که به نوعی این شرکت حلقه واسط ایده تا بازار است. برای اینکه محصولی از مرحله ایده به محصول نهایی برسد نیازمند مراحلی چون یافتن سرمایه گذار، کسب مجوز از نهادهای متولی و ... است تا بتواند وارد بازار شده و ایجاد ارزش کند و نقش این حلقه مفقوده را شرکت پرسیس ژن بر عهده گرفته است.
مدیرعامل شرکت پرسیس ژن افزود: ایده ها و پایان نامه های فراونی وجود دارند که در مراحل اولی باقی می مانند و ما کمک خواهیم کرد که اگر این ایده ها جدید باشند و مشابه داخلی نداشته باشند تبدیل به محصول شده و وارد بازار شود.
دکتر کارآگاه تاکید کرد ما به عنوان یک شرکت شتاب دهنده، زمینه خاصی را پیشنهاد یا ایده ای را ارائه نمی دهیم بلکه کمک می کنیم تا ایده های شما تبدیل به محصول تجاری شوند.
در پایان این نشست، شرکت کنندگان به بیان نظرات و سوالات خود پرداختند.

١٢:٤١ - شنبه ١٣ مهر ١٣٩٨    /    شماره : ٢٦٨٦    /    تعداد نمایش : ٢٦١