چهارشنبه ٢٧ شهريور ١٣٩٨

اخبار > مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق: اگر دانشگاه های کشور می خواهند در حوزه نفت فعالیت داشته باشند باید فعالیت آنها با محوریت دانشگاه خلیج فارس باشد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق با همراهی رئیس دانشگاه خلیج فارس و سایر مسولان چهارشنبه 20 شهریور از آزمایشگاه و تجهیزات دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس بازدید نمود.
 در ادامه مهندس سید ابوالحسن محمدی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق طی نشستی با دکتر عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: دانشگاه خلیج فارس دارای ظرفیت ها، امکانات، تجهیزات و نیروی های انسانی متخصص بسیار خوبی است که با توجه با این ظرفیت ها توانسته دانش آموختگان با کیفیتی را به جامعه تقدیم نماید، که امروز برخی از این دانش آموختگان در  شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق همکاران متخصص ما هستند.
مهندس محمدی افزود:  استان بوشهر و دریای خیلج فارس بزرگترین میدان ها و ذخایر عظیم نفت و گاز را در خود جای داده است و محل استقرار بسیاری از صنایع پایین دستی نفت است و با توجه به این موضوع و توانمندی های موجود در دانشگاه خلیج فارس، حوزه نفت باید دانشگاه خلیج فارس را محور پژوهش ها قرار دهد و اگر قرار است استان بوشهر توسعه پیدا کند باید نفت در مسئولیت های اجتماعی خود همکاری گسترده ای با دانشگاه خلیج فارس داشته باشد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق در پایان سخنان خود خواستار محول شدن پروژه های حوزه نفت به دانشگاه خلیج فارس شده و گفت: اگر سایر دانشگاه های کشور می خواهند در حوزه نفت فعالیت  داشته باشند باید فعالیت آنها با محوریت دانشگاه خلیج فارس باشد.
در ابتدای این نشست دکتر عبدالمجید مصلح، دانشگاه خلیج فارس را یکی از دانشگاه های جوان کشور دانسته که با جهت گیری مناسب و با نگاه علمی و تکیه بر ظرفیت سرمایه انسانی متخصص خود توانسته روند رشد بسیار خوبی داشته باشد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس افزود: دانشگاه خلیج فارس دارای 8 دانشکده، ۱۲شرکت دانش بنیان، ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی و ۳۰ هسته پژوهش فناوری و ۹۱ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است و عمده تمرکز رشته‌ای این دانشگاه بر روی حوزه‌های مزیتی استان همچون حوزه‌های دریایی، کسب و کار و تجارت، انرژی، گاز و پتروشیمی، مهندسی دریا و حوزه‌های زیستی دریا است که دانشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون رشد خوبی در این حوزه‌ها داشته است.
دکتر مصلح ادامه داد: در سفر ریاست محترم جمهور به استان بوشهر در سال 1397 موضوع ایجاد اولین دانشکده کسب و کار کشور به مساحت 10 هزار متر مربع در دانشگاه خلیج فارس مورد تصویب قرار گرفت و مبلغ 280 میلیارد ریال نیز برای شروع این پروژه پیش بینی شد، که پس از تکمیل این دانشکده در چهار رشته مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، اقتصاد و حسابداری آغاز به کار خواهد کرد.

١٥:٠٢ - چهارشنبه ٢٠ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ٢٦٤٣    /    تعداد نمایش : ٢٥٠