چهارشنبه ٢٧ شهريور ١٣٩٨

اخبار > بیست میلیارد ریال اعتبار در بازدید ستاری، به مجتمع فناوری دانشگاه خلیج فارس اختصاص یافت.

به مناسبت هفته دولت روز چهارشنبه دکتر سورنا ستاری معاونت علمی رئیس جمهور میهمان استان بوشهر بود. در این سفر دکتر ستاری از مجتمع فناوری دانشگاه خلیج فارس نیز بازدید کرد.

در جریان بازدید از مجتمع فناوری دانشگاه خلیج فارس از طرف معاون علمی رئیس جمهور مبلغ 20 میلیارد ریال برای تکمیل و راه اندازی این مجتمع اختصاص یافت.

از دیگر برنامه های ستاری نشست با نخبگان بود. به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر،سورنا ستاری عصر روز چهارشنه در نشست با  مدیران شرکت‌های دانش بنیان، نخبگان و دانشگاهیان استان با تاکید بر نقش مهم این شرکت‌ها در توجه به ارزش افزوده محصولات و تولیدات داخلی اظهار داشت: اقتصاد دانش بنیان براساس ارزش افزوده فوق‌العاده دانش شکل می‌گیرد که شرکت‌های فناور و دانش بنیان در این عرصه نقش مهم و ممتازی دارند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌‌ جمهور با تاکید بر توجه به زیست فناورانه استان بوشهر بر اساس اقتصاد دریامحور افزود: تحقق پارک زیست فناوری به عنوان یکی از مطالبه‌های  مهم بوشهری‌ها پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه استان بوشهر ظرفیت‌های زیادی به‌ویژه در بخش زیست فناوری دریایی دارد خاطر نشان کرد: در راستای شکوفایی این ظرفیت‌ها حمایت‌های ویژه‌ای پیش بینی شده است.

١٧:١٠ - پنج شنبه ٧ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ٢٦٣١    /    تعداد نمایش : ٢٥٧