صفحه اصلی > دانشگاه در رسانه
اخبار > مرکز توسعه فناوری هوشمندسازی در بوشهر افتتاح شد

مرکز توسعه فناوری هوشمندسازی در بوشهر افتتاح شد

بوشهر-ایرنا- مرکز توسعه فناوری هوشمندسازی و اینترنت اشیا با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در دانشگاه خلیج فارس بوشهر افتتاح شد.

رئیس دانشگاه خلیج فارس روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مرکز به منظور انجام تحقیقات و توسعه در حوزه فناوری های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا شکل گرفته است.
عبدالمجید مصلح افزود: در این مرکز ماژول های مربوط به پروتکل های مختلف ارتباطی و سنسور های رایج در حوزه اینترنت اشیا با کاربری شهر هوشمند فراهم شده است.
وی یادآور شد: برای تجهیز این مرکز تا کنون پنج میلیارد ریال اعتبار از سوی دانشگاه خلیج فارس هزینه شده است.
مصلح ادامه داد: فناوران و پژوهشگران می توانند با استفاده از تجهیزات این مرکز، ایده های مرتبط با هوشمند سازی و اینترنت اشیا را به محصول تبدیل کرده و محصول خود را در یک محیط شبیه سازی شده ارزیابی کنند.
وی اظهار داشت: عمده فعالیت های این مرکز بر توسعه پروتکل های مخابراتی اینترنت اشیا و تولید محصولات فناورانه هوشمند متمرکز می شود.
مصلح گفت: این مرکز آمادگی مشاوره در پروژه های مختلف هوشمند سازی مبتنی بر اینترنت اشیا برای اشخاص حقیقی و حقوقی را داراست.

٠٨:٢٠ - شنبه ١٤ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٤٥٥    /    تعداد نمایش : ٢٧