صفحه اصلی > دانشگاه در رسانه
اخبار > نخستین آزمایشگاه غشایی جنوب کشور در بوشهر افتتاح شد

نخستین آزمایشگاه غشایی جنوب کشور در بوشهر افتتاح شد

بوشهر- ایرنا- نخستین آزمایشگاه تحقیقاتی غشایی جنوب کشور روز چهارشنبه با حضور عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دانشکده نفت و گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر به بهره‌برداری رسید.
به گزارش ایرنا، رئیس دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس در حاشیه این آیین گفت: این آزمایشگاه غشایی با اعتباری بیش از چهار میلیارد ریال و از محل ردیف‌های بودجه دانشگاه خلیج فارس تجهیز شده است.
سید عبداللطیف هاشمی فرد افزود: تجهیزات این مرکز آزمایشگاهی شامل دستگاه تست میکرو فیلتراسیون الترافیلتراسیون و نانو فیلتراسیون غشای سرامیکی، دستگاه الکترودیالیز و الکترو دیالیز معکوس، دستگاه تقطیر غشایی و دستگاه راکتور زیستی غشایی است.
وی بیان کرد: دستگاه رطوبت زنی و رطوبت گیر از گاز، دستگاه اسمز معکوس، دستگاه اسمز مستقیم، دستگاه تولید غشای لیف میان تهی پلیمری، دستگاه تولید غشای سرامیکی لوله‌ای، دستگاه تست تراوایی گاز، دستگاه اندازه گیری توزیع اندازه حفره غشای پلیمری و دستگاه اندازه گیری زاویه تماس از دیگر تجهیزات این مرکز آزمایشگاهی به شمار می رود.
هاشمی فرد یادآور شد: جامعه هدف و استفاده کنندگان از این آزمایشگاه، سازمان‌های آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و شهرداری‌ها برای ارائه راهکار، پیشنهاد فرآیند، عرضه سامانه‌های تصفیه آب و پساب‌های صنعتی و بهداشتی است.
وی ادامه داد: همه ستاپ های این آزمایشگاه مجهزبا هدایت استادان و دانشجویان دانشگاه خلیج فارس ساخته شده است.

لینک خبر

٠٨:١٠ - شنبه ٧ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٤٢٦    /    تعداد نمایش : ١١٢٥